Πάτρα: Ο Δήμος στολίζει χριστουγεννιάτικα τα νοσοκομεία της πόλης

Ο Δήμος Πατρέων θέλοντας να δώσει μια νότα αισιοδοξίας και λίγο γιορτινό χρώμα μέσα στην ωμή πραγματικότητα της πανδημίας covid – 19,

σε συνεννόηση με τις διοικήσεις του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στο Ρίο, του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» και του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου Παίδων,

θα προχωρήσει σε χριστουγεννιάτικο στολισμό των εξωτερικών χώρων των τριών νοσοκομείων, με κατασκευές και συνθέσεις που δημιουργούν οι εργαζόμενοι στο Δήμο.

Ο Δήμος Πατρέων είναι σταθερά στο πλευρό των ασθενών, των γιατρών, των νοσηλευτών που δίνουν μεγάλο αγώνα, στο πλευρό του λαού που δοκιμάζεται.

Ο Δήμος εξακολουθεί να απαιτεί από την κυβέρνηση να ενισχυθούν άμεσα τα δημόσια νοσοκομεία με κλίνες ΜΕΘ και με μόνιμο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό για την προστασία της υγείας του λαού.

Απαιτεί επίσης μέτρα στήριξης των εργαζομένων, των άνεργων, των επαγγελματιών που πλήττονται λόγω της πανδημίας και εξαιτίας των πολιτικών που εφαρμόζονται.

Πάτρα: Απαγόρευσαν το κολύμπι στο Ρίο με απόφαση του 2004 ! Έντονες αντιδράσεις των κατοίκων

Πάτρα: «Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε» – Πολυπληθές συλλαλητήριο για τα 3 χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Απίστευτες εικόνες στον Λυκοχορό με το βουνό να ολισθαίνει- “Φύγετε από το σπίτι, κινδυνεύετε” ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θρήνος για το θάνατο του 19χρονου Γεωργίου Γαλάνη

Σοκαριστικό τροχαίο στα Καλάβρυτα: Νεαρή καρφώθηκε σε δέντρο – Το αυτοκίνητο έπεσε σε πλαγιά και διαλύθηκε (ΦΩΤΟ)

Πώς έγινε η τραγωδία στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με την 67χρονη ΑμεΑ – Ποια ήταν η «αγωνίστρια της ζωής» Μαρία Λαδά από την Κεφαλονιά

Πάτρα: Στα “δίχτυα” της Ασφάλειας επαγγελματίες… διαρρήκτες – Σε πόσες και ποιες υποθέσεις εμπλέκονται

Πάτρα: Σήμερα η κηδεία της Κατερίνας Βεναρδάκη