Ολυμπιακός: Θετικός στον κορονοϊό και ο Ελ Αραμπί

18/11/2020 | 19:58

 

Μετά τον Αχμέντ Χασάν και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Όπως αναφέρει δημοσίευμα από το Μαρόκο ο φορ του Ολυμπιακού βρέθηκε θετικός στο Καμερούν, όπου έπαιζε το Μαρόκο με τη Κεντροαφρικανική Δημοκρατία (17/11) για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Πλέον αναμένεται η επίσημη πληροφόρηση από τον Ολυμπιακό, ωστόσο αν η είδηση επιβεβαιωθεί ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα έχει τους δύο επιθετικούς του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και στα κρίσιμα ματς για το Champions League.

Σφοδρή καταιγίδα με ισχυρούς ανέμους στην Πάτρα – “Πέταξε” τσεκούρι από μπαλκόνι (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σοκαριστική καταγγελία – “Έπιασε τη μητέρα μου από το λαιμό, την πέταξε στο κρεβάτι και την βίασε”!

Πάτρα: Κατέρρευσε σπίτι στην Ανω Πόλη (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Μεθυσμένος τα έκανε λίμπα στην Παιδιατρική Κλινική του Ρίου

Πυροτεχνουργός της ΕΛ.ΑΣ βρήκε πολεμικό υλικό στο Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Αιγίου – Χειροβομβίδες και βλήματα όλμου ως εκθέματα!

Πάτρα: Επιτέθηκαν σε τρεις 19χρονους επειδή ο ένας φορούσε μπλούζα με ελληνική σημαία!-Τους χτύπησαν με ρόπαλα και σιδηρογροθιές

Πάτρα: Ο οδοντίατρος που “έσπασε” ιατρείο, επιτέθηκε και σε αστυνομικό!

Πάτρα: Οδύνη στην κηδεία της 17χρονης Αγγελικής που “έσβησε” στην άσφαλτο – ΦΩΤΟ