Ολυμπιακός: Θετικός στον κορονοϊό ο Χασάν – Χάνει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

18/11/2020 | 19:02

 

Ο Ολυμπιακός δεν υπολογίζει στον Αχμέντ Χασάν για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αφού είναι θετικός στον κορονοϊό.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν ήδη πονοκέφαλο για τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί που ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και ο Πέδρο Μαρτίνς βλέπει τώρα να υπάρχει πρόβλημα και με τον άλλο επιθετικό.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αιγύπτου ανακοίνωσε ότι υπάρχουν τρία κρούσματα κορονοϊού στην εθνική ομάδα της χώρας και το ένα αφορά τον Χασάν, ο οποίος θα μπει σε καραντίνα και θα λείψει τόσο από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό όσο και από το ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι στο Champions League.

Αίγιο: Μεταφέρθηκε ξημερώματα στα δικαστήρια ο 47χρονος που πυροβόλησε 4 παιδιά, για την αποφυγή επεισοδίων

Πάτρα: Χαμός σε σχολική εκδρομή – Επιτέθηκαν σε μαθήτρια και την έστειλαν στο νοσοκομείο

Πάτρα: Απαγόρευσαν το κολύμπι στο Ρίο με απόφαση του 2004 ! Έντονες αντιδράσεις των κατοίκων

Πάτρα: «Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε» – Πολυπληθές συλλαλητήριο για τα 3 χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πιο δύσκολος αγώνας για τον πρώην Δήμαρχο Πατρέων Ανδρέα Φούρα – «Ελπίζω πως θα αντέξω»

Προφυλακίστηκε ο 47χρονος που πυροβόλησε τους 4 ανήλικους στο Αίγιο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Άγγελος Φραντζής σε ηλικία 56 ετών

Αχαΐα: Τα έκανε “γυαλιά καρφιά” στα κρατητήρια – Έσπασε τα υδραυλικά και πλημμύρισε ο τόπος – Είχε συλληφθεί αρνούμενος αλκοτέστ