Χαμός στη Βουλή - Καραθανασόπουλος: "Η πολιτική μ@λ@κί@ και ανοησία έχει και τα όριά της" ΒΙΝΤΕΟ

 
Στην Ολομέλεια της Βουλής μεταφέρθηκε η ένταση από τα επεισόδια του Πολυτεχνείου, με πρωτοφανείς λεκτικές εκφράσεις από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΚΚΕ Νίκο Καραθανασόπουλο. "Η πολιτική μ... και ανοησία έχει και τα όριά της", είπε σχολιάζοντας τα όσα είπε νωρίτερα ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Κώστας Χήτας. 

Ο κ. Καραθανασόπουλος επέμεινε στην λεκτική επίθεση, παρά την σύσταση του Προεδρείου να διαγραφεί από τα πρακτικά, λέγοντας ότι δεν διαγράφει και δεν αναιρεί τίποτα. "Έχετε γίνει δεξιό δεκανίκι της κυβέρνησης στις προπηλακίσεις και τις προσαγωγές", τόνισε.

Νωρίτερα ο κ. Χήτας εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση για όσα έγιναν σήμερα στους δρόμους του κέντρου της Αθήνας και το "αδιανόητο σκηνικό σύγκρουσης". Όπως είπε, "σας γλεντάει το ΚΚΕ, αυτό σας κάνει το κομμουνιστικό κόμμα και καλά σας κάνουν. Ρίξατε 6.000 αστυνομικούς και ειδικά μέτρα και κάνανε πάρτι. Ο Χρυσοχοϊδης τι κάνει, θα παραιτηθεί; Θα απολογηθεί κάποιος; Είστε κατώτεροι των περιστάσεων. Η κυβέρνηση παραβίασε την λογική μας και τα κόμματα της αριστεράς παραβίασαν τη νομιμότητα", είπε ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης για την απόφαση του ΚΚΕ να πραγματοποιήσει πορεία σήμερα.

Διαβάστε επίσης