Πάτρα - Πολυτεχνείο: Επεισόδια στην Κορίνθου - "Εισβολή" σε σούπερ μάρκετ! - Δέκα προσαγωγές - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

 

Νεότερα:

Νέα κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ στην περιοχή της Αγίας Σοφίας, όπου υπάρχουν πληροφορίες για συγκεντρωμένα άτομα. 

 

Νεότερα:

Πρόχειρα οδοφράγματα με κάδους απορριμμάτων και φωτιές έστησαν ομάδες που φέρεται να ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο. Ενώ κατά την καταδίωξη από τους αστυνομικούς στην οδό Κορίνθου μερικοί, εισέβαλαν στο σούπερ μάρκετ Αράπης που βρίσκεται επί της Κορίνθου.

Η αστυνομία σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έχει προχωρήσει σε 10 προσαγωγές. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κατά την καταδίωξη των ατόμων που έβαζαν φωτιές σε κάδους, οι νεαροί μπήκαν σστο σούπερ μάρκετ και εκεί η αστυνομία τους συνέλαβε. 

 

 

 

Το κυνηγητό συνεχίζεται στα στενά στην ευρύτερη περιοχή της Αγ. Σοφίας.

 

 

kadoi_aporr_1.jpg

 

 

 

 

Νεότερα:

Φωτιές σε κάδους έχουν βάλει στην οδό Κορίνθου στο ύψος της πλατείας Πυροσβεστείου, άτομα που φέρεται να ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο. Σπεύδει πυροσβεστική. 

 

---------

Επί ποδός βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ αυτή την ώρα στο κέντρο της Πάτρας (6:10μμ), ενώ ενισχυμένη είναι η δύναμη των ΜΑΤ στην οδό Κορίνθου στο ύψος του πρώην Παραρτήματος του Πανεπιστημίου. 

Αυτή την ώρα βρίσκονται σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις μεταξύ των αστυνομικών και των διαδηλωτών στο σημείο. Οι ομάδες των νεαρών, σύμφωνα με πληροφορίες, θέλουν να φύγουν τα ΜΑΤ από το κέντρο της πόλης, ενώ από την πλευρά της Αστυνομίας διαμηνύεται ότι σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέψουν να γίνει πορεία. 

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ομάδες ατόμων επιχείρησαν νωρίτερα να μεταβούν στο κέντρο της πόλης, ενώ αποθήθηκαν από τους αστυνομικούς που έχουν αυστηρές εντολές, να μην επιτρέψουν πορεία λόγω των μέτρων κατά covid-19. Ομάδες ατόμων, επιχείρησαν να συγκεντρωθούν στην πλατεία Όλγας όπου υπήρχαν δυνάμεις ΜΑΤ πάνω στην πλατεία, ενώ άλλες ομάδες συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων, στο σχολικό συγκρότημα Τεμπομέρα, στην Τριών Ναυάρχων, ενώ το μεσημέρι συγκεντρώσεις πραγματοποιήθηκαν στον κόμβο Κουρτέσι και την περιοχή της Αγίας Σοφίας. Σε καμία από τις ομάδες αυτές, δεν επετράπη από την Αστυνομία να εισέλθουν στο κέντρο της πόλης.

Αυτή την ώρα υπάρχει συγκέντρωση έξω από το πρώην Παράρτημα με νεαρούς που φωνάζουν συνθήματα.

 

 

Οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ έχουν ενισχυθεί από τις διμοιρίες Αχαΐας, Ηλείας και Αιτωλίας. 

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα - Πολυτεχνείο: Ενίσχυση αστυνομικών δυνάμεων στο πρώην Παράρτημα - Κλειστό το κέντρο της πόλης - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ