Καλά τα νέα - Εξιτήριο για το 12χρονο παιδί που νοσηλευόταν στο Ρίο - Πόσοι νοσηλεύονται σήμερα

Ευχάριστα είναι τα νέα για τo 12χρονo παιδί που νοσηλευόταν τις τελευταίες 2 ημέρες στην Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών.

Το παιδί είχε διαγνωστεί θετικό στον κορονοϊό και παρά το γεγονός ότι στην αρχή είχε εμφανίσει ήπια συμπτώματα, αποφασίστηκε να νοσηλευτεί για προληπτικούς λόγους

Ωστόσο τις τελευταίες ώρες οι θεράποντες γιατροί έκριναν ότι δεν είναι απαραίτητη η συνέχιση της παραμονής του στο Νοσοκομείο και αποφάσισαν να δώσουν εξιτήριο.

Το παιδί θα παραμείνει σπίτι σε καραντίνα μεν, αλλά κοντά με την οικογένειά του.

Οι... μικροί νοσηλευόμενοι του Ρίου

Μέχρι σήμερα στην Παιδιατρική Κλινική έχουν νοσηλευτεί συνολικά 3 παιδιά τα οποία έχουν διαγνωστεί θετικά στον κορονοϊό.

Πρόκειται για ένα βρέφος 3μηνων, ένα 4χρονο αγοράκι που μεταφέρθηκε από το Αγρίνιο και τελευταίο περιστατικό το 12χρονο παιδί.

Και τα 3 παιδιά είχαν εμφανίσει ήπια συμπτωματολογία και νοσηλεύτηκαν μόνο για λίγες ημέρες και καθαρά για προληπτικούς λόγους.

Τόσοι νοσηλεύονται στην Κλινική COVID και στη ΜΕΘ

Την ίδια ώρα 21 συμπολίτες μας νοσηλεύονται με κορονοϊό στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο του Ρίου.

Από αυτούς 15 λαμβάνουν τη θεραπεία τους στην κλινική COVID-19, ενώ άλλοι 6 νοσηλεύονται σε κλίνες της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας.

Συνολικά σήμερα (Δευτέρα 16/11), οι γιατροί του νοσοκομείου έδωσαν εξιτήριο σε 10 ασθενείς που νοσηλεύονταν τις προηγούμενες ημέρες

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ