Αντετοκούνμπο: «Για πολλά χρόνια στους Μπακς, αν πάρουν τη σωστή απόφαση»

14/11/2020 | 20:50

 

Το μπαλάκι στη διοίκηση των Μπακς πέταξε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για την ανανέωση του συμβολαίου του. Ο Ελληνας σούπερ σταρ βρίσκεται στην Σουηδία για διακοπές και μίλησε σε τοπικό Μέσο για το μέλλον του. 

Ο  back to back MVP, ήδη μονοπωλεί το ενδιαφέρον για το αν θα ενεργοποιήσει το supermax συμβόλαιό του ή αν θα προτιμήσει να αλλάξει ομάδα.

«Υπάρχουν πολλές φήμες. Ο καθένας έχει την άποψη του. Αλλά στο τέλος της ημέρας, θα κάνω το καλύτερο για την οικογένεια μου. Δεν βλέπω γιατί να μην είμαι στο Μιλγουόκι για πολλά χρόνια. Εφόσον το Μιλγουόκι κι εγώ βρισκόμαστε στην ίδια σελίδα, όσον αφορά στο να γίνουμε μία από τις καλύτερες ομάδες στη λίγκα και να κερδίσουμε πρωταθλήματα, όλα είναι καλά», δήλωσε αρχικά ο Giannis και πρόσθεσε:

«Όταν αυτό αλλάξει, τότε δεν θα είναι καλό. Είναι εύκολο. Θέλω να νικάω. Δεν με ενδιαφέρουν τα χρήματα. Η οικογένεια μου είναι καλά, μπορώ να φροντίσω τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου, οπότε δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα αλλά μόνο να κερδίζω. Όσο μπορούμε να κερδίζουμε και να δημιουργούμε μία κουλτούρα νικητή, θα είναι καλό».

Ο Αντετοκούνμπο ερωτηθείς για το συμβόλαιό του απάντησε: «Δεν ξέρω ποιο είναι το πλάνο. Θα εξαρτηθεί από τις αποφάσεις που θα πάρουν οι Μπακς. Αν πάρουν την σωστή απόφαση, θα είμαι εκεί για πολλά χρόνια. Αν όχι, θα δούμε. Το ΝΒΑ είναι επιχείρηση και το βλέπουμε μέρα με την μέρα. Εύχομαι να μπορούμε να πετύχουμε μαζί».

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ