Φιλική ήττα με 5-2 για τον Ολυμπιακό από τον Ατρόμητο

 

 

Την ήττα με 5-2 γνώρισε ο Ολυμπιακός από τον Ατρόμητο στο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα που διεξήχθη το πρωί της Παρασκευής (13/11) στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη. Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε την ευκαιρία να δει σε δράση πολλούς ποδοσφαιριστές από την Κ-19, οι οποίοι γυμνάζονται με την πρώτη ομάδα τις τελευταίες ημέρες.

Ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ στο 8′ με τον Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος είδε τον Σα εκτός εστίας και με σουτ από τη μεσαία γραμμή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Μέχρι εκείνο το σημείο ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή της μπάλας πιέζοντας στο μισό γήπεδο. Η ομάδα του Πορτογάλου προσπάθησε να απαντήσει, με δύο κεφαλιές του Μπα από στημένες φάσεις, αλλά δεν τα κατάφερε. Στο 23′ οι Περιστεριώτες έφυγαν στην αντεπίθεση και με σουτ του Ενσικουλού έγινε το 0-2.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 38′ ο Εμβιλά έφτασε μία ανάσα από το γκολ, όμως η «στρογγυλή θεά» δεν του έκανε το χατίρι και έφυγε ξυστά από το δεξί δοκάρι. Τελικά το γκολ σημείωσε στο 41′ ο Βαλμπουενά με πέναλτι που «κέρδισε» ο Μπρούμα. Στο επόμενο λεπτό ο Ατρόμητος έφτασε και σε τρίτο γκολ με κεφαλιά του Τομάσεβιτς, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Μουνίθ.

Στο 50′ ο Βαλμπουενά έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Πέπε βρέθηκε αμαρκάριστος στο ύψος του πέναλτι, αλλά η κεφαλιά του ήταν άστοχη. Ο Πορτογάλος τελικά βρήκε τρόπο για να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα στο 58′. Συγκεκριμένα ο Σουντανί κέρδισε το φάουλ στο ημικύκλιο της αντίπαλης περιοχής και από εκεί ο Πέπε με απευθείας χτύπημα έστειλε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι της εστίας.

Στο 74′ ο Ατρόμητος έφυγε σε ακόμα μία αντεπίθεση, ο Σα έβγαλε ωραία την κεφαλιά του Ραμπέγιο, και στη συνέχεια ο Νικόλης δεν μπόρεσε να διώξει το σουτ του Μανούσου. Το τελικό 2-5 έγραψε ο Ζάννης στο 86′ με κεφαλιά. Στο 88′ ο Σουντανί με ωραία ατομική ενέργεια και πλασέ έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι…

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα (84′ Καραργύρης), Ραφίνια (58′ Ανδρούτσος), Μπα, Χριστοφιλόπουλος (71′ Νικόλης), Χολέμπας (45′ Κίτσος), Εμβιλά (71′ Μπέλιτς), Πέπε, Τιάγκο Σίλβα, Μπρούμα, Βαλμπουενά (58′ Τσάβος), Σουντανί.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Θεοδωράκης, Γκαλβάο, Χαρίσης (46′ Γκάλο), Μουνίθ, Νάτσος (46′ Ραμπέγιο), Νταβιώτης (46′ Οικονομίδης), Στρούγγης (80′ Ζάννης), Τομάσεβιτς (80′ Αθανασίου), Ενσικουλού (46′ Αγκάγιεφ), Χριστοδουλόπουλος (58′ Ανδρούτσος), Μάτιτς (46′ Τριμμάτης).

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης