Πάτρα: Λουλούδια, καφές και τσιγάρα... στο σημείο της τραγωδίας - Βουβός θρήνος για τον 22χρονο Κωνσταντίνο - Συγκινούν τα μηνύματα των φίλων του - ΦΩΤΟ

 

Μόλις 22χρονων, με όλη τη ζωή να είναι μπροστά του. Ωστόσο η μοίρα, το είχε αλλιώς γραμμένο. Η μηχανή, το μεγάλο του πάθος, εκείνη που ανέβαινε πάνω της και αισθανόταν την ελευθερία μέσα του, μετατράπηκε σε μέσο που του έκοψε το νήμα της ζωής. Ολόκληρη η Πάτρα έχει βυθιστεί στο πένθος από τον χαμό του Κωνσταντίνου, το βράδυ της Πέμπτης, σε τροχαίο δυστύχημα στη συμβολή των οδών Ακρωτηρίου και Φιλίππου Ολυμπιάδας.

Πάτρα: Σκηνές αρχαίας τραγωδίας με τους γονείς του 22χρονου στο νοσοκομείο "Αγ. Ανδρέας" - Θρήνος με μηνύματα στο διαδίκτυο

Οι φίλοι του δεν μπορούν να πιστέψουν ότι δε θα τον ξαναδούν ζωντανό. Ότι δε θα γελάσουν παρέα, δε θα τον ξαναέχουν στις βόλτες τους, δε θα μοιραστούν τις στιγμές τους.

Στον προσωπικό λογαριασμό του άτυχου 22χρονου τα μηνύματά τους ραγίζουν καρδιές. Μηνύματα θλίψης και βουβού πόνου για τον δικό τους άνθρωπο που τόσο ξαφνικά και αναπάντεχα άνοιξε την πόρτα για τον άλλον κόσμο.

Οι γονείς του, τραγικές φιγούρες, το βράδυ της Πέμπτης στο Νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα. Εκεί που παίχτηκε η τελευταία πράξη του δράματος, όταν οι γιατροί τους ανακοίνωσαν ότι ο δικός τους Κωνσταντίνος έφυγε.

Όλα συνέβησαν το βράδυ της Πέμπτης, στη συμβολή της Ακρωτηρίου με την οδό Φιλίππου Ολυμπιάδας μπροστά από μεγάλο σούπερ μάρκετ της περιοχής.

Στο σημείο από την πρώτη στιγμή έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ καθώς και η Αστυνομία. Το μηχανάκι που οδηγούσε συγκρούστηκε με διερχόμενο ΙΧ.

Λίγα λουλούδια, καφές και τσιγάρα άφησαν φίλοι και συγγενείς στο σημείο που "έσβησε" ο άτυχος 22χρονος.


Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες και κατοίκους της περιοχής, η οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου είναι νεαρή γιατρός που μένει στην περιοχή η οποία εκείνη την ώρα επέστρεφε σπίτι της και βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. 
 

Διαβάστε επίσης