Βυθίστηκε το ιστιοπλοϊκό που έπιασε φωτιά στα Σελιανίτικα - Καλά στην υγεία τους οι δύο επιβάτες

 

Νεότερα:

Καλά στην υγεία τους είναι οι δύο επιβαίνοντας τους σκάφους που έπιασε νωρίτερα φωτιά και τελικά βυθίστηκε. Οι δύο αλλοδαποί άνδρες, ένας Κροάτης και ένας Βρετανός, οι οποίοι αρχικά παρελήφθησαν από ιδιωτικό σκάφος και στη συνέχεια από σκάφος του Λιμενικού Σώματος θα υποβληθούν σε ιατρικό έλεγχο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο προορισμός τους φαίνεται να ήταν η Ιταλία και είχαν ξεκινήσει από την Τουρκία.

--------------------

ΝΕΟΤΕΡΑ: Θαλαμηγός ήταν τελικά το σκάφος που τυλίχθηκε στις φλόγες. Στο σκάφος επέβαιναν ένας Βρετανός και ένα Κροάτης 30 και 50 ετών αντίστοιχα. Είχαν ξεκινήσει από την Τουρκία με κατεύθυνση την Ιταλία, άνγωστο για ποιούς λόγους ξέσπασε η πυρκαγιά. Αμέσως ειδοποίησαν το Λιμεναρχείο.

Πυροσβεστικό πλοιάριο έφθασε ΄'αμεσα στο σημείο και περυσυνέλεξε τους επβαίνοντες , που μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγους στο νοσκομείο Αιγίου.

Την  ολη επιχείρηση συντόνισε το Λιμενικό τμήμα Αιγίου. 

 

 

Φωτιά ξέσπασε ΤΩΡΑ στη θαλάσσια περιοχή των Σελιανιτίκων Αχαΐας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το Λιμεναρχείο Αιγίου έχει επιληφθεί της επιχείρησης διάσωσης του πληρώματος. Άγνωστος ο αριθμός των μελών του πληρώματος. 

Περισσότερα σε λίγο...

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ