Ο Νεϊμάρ της ζητάει τώρα 44 εκατ. ευρώ από την Μπάρτσα

 

 

Η Μπαρτσελόνα παλεύει για να αποφύγει την πτώχευση και ψάχνει εναγωνίως να συμφωνήσει με τους ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας για νέα και, μάλιστα γενναία, μείωση αποδοχών.

Αυτό, προφανώς, διόλου απασχολεί τον Νεϊμάρ, ο οποίος φροντίζει να γκρεμίσει και τις τελευταίες γέφυρες για πιθανή επιστροφή στο «Καμπ Νόου», ζητώντας 44 εκατομμύρια ευρώ από τον σύλλογο της Καταλονίας, ενδεχομένως και ως αντίποινα για τα δέκα εκατομμύρια που του ζήτησαν πρόσφατα οι Καταλανοί.

Οι δικηγόροι του Βραζιλιάνου σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, λοιπόν, κατέθεσαν έφεση κατά της απόφασης δικαστηρίου της Βαρκελώνης, το οποίο είχε απορρίψει την αγωγή του Νέι, με την οποία ζητούσε να του καταβληθεί όλο το «πριμ υπογραφής» που είχε συμφωνήσει με την Μπάρτσα το καλοκαίρι του 2016 για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Οι Μπλαουγκράνα είχαν καταβάλει 14 εκατομμύρια ευρώ στον Νεϊμάρ για την σεζόν 2016-17, όχι όμως και τα υπόλοιπα 26, θεωρώντας (εύλογα) ότι δεν τα δικαιούνταν, από την στιγμή που το καλοκαίρι του 2017 έφυγε με προορισμό την Παρί.

Η πλευρά του Βραζιλιάνου επιστρέφει και ζητάει 44 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία αναλογούν στα 26 συν τους ανάλογους τόκους, με το Ανώτατο Δικαστήριο της Καταλονίας να καλείται πλέον να πάρει μια τελική απόφαση.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης