Πάτρα Ενωμένη - Δημοτικό Συμβούλιο: "Ο κ. Δήμαρχος οφείλει να ενημερώνει και να φέρνει τα σχετικά θέματα προς συζήτηση"

Για την συμμετοχή Πελετίδη στην πορεία για το Πολυτεχνείο

Σε ανακοίνωση της η Δημοτική Παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» αναφέρει:


Με αφορμή την συμμετοχή του Δήμου Πατρέων, με μονομερή και προσωπική απόφαση του Δημάρχου, στο συλλαλητήριο του Εργατικού Κέντρου στις 17 Νοεμβρίου, αλλά και σε κινητοποιήσεις στον χώρο της υγείας σε καιρούς lockdown, η παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» δεν μπορεί παρά να δηλώσει τη δυσφορία της και τον έντονο προβληματισμό της.
Επιτέλους ο κ. Δήμαρχος θα πρέπει να μάθει να διαχωρίζει τον Δήμο Πατρέων από τη Δημοτική Αρχή και, ταυτόχρονα, οφείλει να ενημερώνει και να φέρνει τα σχετικά θέματα προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, ενώπιον όλων των εκπροσώπων του λαού της Πάτρας.
Ο κ. Πελετίδης θα πρέπει να πάψει επιτέλους να ασελγεί έναντι των θεσμών προς όφελος ξεπερασμένων και αναχρονιστικών ιδεών, αλλά και κομμάτων που διαχρονικά  έχουν εκλογική δύναμη της τάξεως του 5%.
Όλα αυτά θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητα σε άλλες εποχές, όμως στις μέρες μας, σε εποχές πανδημίας, δεν μπορούν παρά να στιγματιστούν. Εχουμε ξαναπεί ότι ο κ. Πελετίδης οφείλει να ενεργεί ως Δήμαρχος όλης της πόλης, αλλά και να ασχοληθεί, ως γιατρός που είναι, με τον Covid-19. Αντ΄ αυτού, όμως, ο ίδιος δείχνει ότι χαίρεται με την εξάπλωση του ιού και το επιβεβαιώνει συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις ανευθυνότητας που συμβάλλουν στην έξαρση του Covid-19.
 

Διαβάστε επίσης