Ολυμπιακός: Με Μπουχαλάκη και Φορτούνη η προπόνηση εν όψει ΟΦΗ

 

 

Με μοναδικό απόντα τον Ουσεϊνού Μπα, ο οποίος είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό, συνεχίστηκε την Πέμπτη (4/11) η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για την ερχόμενη Κυριακή (8/11, 15:00), στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League.

Η αποστολή της ομάδας του Πειραιά επέστρεψε από το Μάντσεστερ με πτήση τσάρτερ το απόγευμα της Τετάρτης (4/11), η αποστολή μετέβη στο προπονητικό κέντρο στου Ρέντη, όπου όσοι είχαν αγωνιστεί κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι ακολούθησαν θεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν, υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς.

Το πρωί της Πέμπτης (5/11), ο Πορτογάλος τεχνικός είδε τους Ανδρέα Μπουχαλάκη και Κώστα Φορτούνη να προπονούνται χωρίς να αισθανθούν ενοχλήσεις. Όπως όλα δείχνουν, αμφότεροι θα ενισχύσουν τους «ερυθρόλευκους» στον αγώνα με τον ΟΦΗ στην Κρήτη, με τον Ολυμπιακό.

Στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», ο Πέδρο Μαρτίνς προσανατολίζεται να παρατάξει την ομάδα ξανά με το 4-3-3, με τους Πέπε και Μπρούμα να έχουν προβάδισμα για την εντεκάδα αντί των Μπουχαλάκη και Ραντζέλοβιτς. Απομένουν ακόμη δύο προπονήσεις, πάντως με τον Πορτογάλο προπονητή να έχει χρόνο για να αποφασίσει αν θα προβεί σε διαφοροποιήσεις εν συγκρίσει με τον αγώνα κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι. Δεδομένο είναι πως ο Ολυμπιακός «καίγεται» για το «διπλό», πριν τη διακοπή ελέω εθνικών ομάδων κι ενώ αμέσως μετά από αυτήν, οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν ένα δύσκολο δεκαήμερο, με αγώνες κόντρα σε Παναθηναϊκό και Μάντσεσεστερ Σίτι στο «Γ. Καραϊσκάκης», καθώς και εκτός έδρας ματς με Άρη και Μαρσέιγ.

Διαβάστε επίσης