Ολυμπιακός : Έτοιμος για την υπέρβαση κόντρα στη Σίτι

 

Ο Ολυμπιακός δίνει ένα από τα σπουδαιότερα παιχνίδια της σεζόν και αναμφίβολα το πιο δύσκολο του 3ου ομίλου του Champions League, αφού κοντράρεται με τη Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα στο Etihad.

Οι ερυθρόλευκοι επιστρέφουν και πάλι στην Αγγλία, λίγους μήνες μετά τον αποκλεισμό από τη Γουλβς αλλά και την επική πρόκριση επί της Άρσεναλ και θέλουν να κάνουν ακόμα μια υπέρβαση και μάλιστα πολύ μεγαλύτερη από τις προηγούμενες.

Οι Πειραιώτες φυσικά έχουν πολύ υψηλότερο βαθμό δυσκολίας, καθώς αντιμετωπίζουν την κορυφαία ομάδα στο Νησί την τελευταία πενταετία, μια ομάδα εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ που πραγματικά τρομάζει με το ποδόσφαιρο που παίζει. Από το Μάντσεστερ ελάχιστες ομάδες θα καταφέρουν να περάσουν, όχι μόνο στο Champions League, αλλά και στην Premier League κι αν ο Ολυμπιακός καταφέρει να πάρει βαθμό ή βαθμούς ενδέχεται να έχει το πάνω χέρι για την κατάληψη της δεύτερης θέσης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα του για τη Σίτι και την πίεση που πρόκειται να δεχτεί, ενώ φαίνεται πως θα προτιμήσει το κλασικό 4-3-3, με τον Μαντί Καμαρά να επιστρέφει μετά την περιπέτεια με τον κοροναϊό στο αρχικό σχήμα.

Από εκεί και πέρα στο τέρμα θα είναι ο Σα, με τους Σισέ και Σεμέδο στόπερ, τον Χολέμπας αριστερό και τον Ραφίνια δεξί μπακ, τους Μπουχαλάκη, Εμβιλά και Καμαρά τους τρεις στον χώρο του κέντρου και πιο μπροστά τον Βαλμπουενά, τον Μασούρα και τον Ελ Αραμπί.

Στην αποστολή βρίσκονται ακόμη οι Τζολάκης, Καραργύρης, Ντρέγκερ, Παπαδόπουλος, Βινάγκρε, Σουρλής, Ανδρούτσος, Μασούρας, Μπρούμα, Σουντανί, Χασάν.

Από την άλλη πλευρά ο Πεπ Γκουαρδιόλα, σκοπεύει να κάνει ένα μικρό rotation, φέρνοντας στο βασικό σχήμα τον Νέιθαν Ακέ αντί του Λαπόρτ στους στόπερ, τον Ζιντσένκο αντί του Κανσέλο στο αριστερό άκρο της άμυνας, τους Γκουντογκάν και Φόντεν στα χαφ μπροστά από τον Ρόντρι και τον Φεράν Τόρες στην κορυφή της επίθεσης.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ισπανός, Κάρλος Ντελ Θέρο, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Χουάν Κάρλος Γιούστε, Ρομπέρτο Φερντάντες, 4ο τον Χοσέ Μοντέρο, VAR τον Χοσέ Μαρία Σάντσες και AVAR τον Γκιγιέρμο Φερντάντες.

Διαβάστε επίσης