Συνάντηση ευαισθητοποίησης στο Αίγιο για την ανάπτυξη της αλληλεπίδρασης και της διαπολιτισμικής καινοτομίας

Για τις δημιουργικές και αγροτοδιατροφικές βιομηχανίες

Στο πλαίσιο της πράξης “Cross-over HUBS - developing cross – innovation between agro-food and creative enterprises με ακρωνύμιο CREATIVE CAMPS του προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας Interreg Greece - Italy 2014-2020”, ο Δήμος Αιγιαλείας διοργανώνει συνάντηση ευαισθητοποίησης για την ανάπτυξη της αλληλεπίδρασης και της διαπολιτισμικής καινοτομίας για τις δημιουργικές και αγροτοδιατροφικές βιομηχανίες και περιφερειακό εργαστήριο τεχνογνωσίας για τη συμφωνία καινοτομίας μεταξύ clusters και δημόσιων και ιδιωτικών οργανισμών.

Λόγω της υγειονομικής κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η περιοχή μας και θέτοντας σε ισχύ τα προληπτικά μέτρα για την ασφαλή και ομαλή πορεία της ζωής μας, η συνάντηση ευαισθητοποίησης και το εργαστήριο τεχνογνωσίας τα οποία είχαν προγραμματιστεί δια ζώσης, θα υλοποιηθούν μέσα από τη χρήση της διαδικτυακής  πλατφόρμας συσκέψεων WebEx  την ίδια μέρα και ώρα ακολουθώντας τους παρακάτω συνδέσμους:

Η συνάντηση ευαισθητοποίησης θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4/11/2020 στις 14:00 και μπορείτε να συμμετέχετε, πατώντας τον σύνδεσμο: https://dataresearchandconsultingsa.my.webex.com/dataresearchandconsulti...

Το εργαστήριο τεχνογνωσίας θα υλοποιηθεί αμέσως μετά την συνάντηση ευαισθητοποίησης, στις 16:00. Για τη συμμετοχή σας, ο σύνδεσμος:

https://dataresearchandconsultingsa.my.webex.com/dataresearchandconsulti...

Ο κύριος στόχος του έργου Creative Camps είναι να δημιουργήσει νέες επιχειρηματικές ιδέες και επιχειρήσεις στους κλάδους της δημιουργικής βιομηχανίας και των γεωργικών ειδών διατροφής ως κύριο οικονομικό μοχλό για την περιφερειακή ανάπτυξη. Η δημιουργία νέων καινοτόμων επιχειρήσεων βασίζεται σε μια συνειδητή και αλληλοενισχυόμενη ανταλλαγή μεταξύ των δύο τομέων.

Η συνάντηση ευαισθητοποίησης απευθύνεται σε δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, δημιουργούς ή επιχειρήσεις του κλάδου της δημιουργικής βιομηχανίας και επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον αγροδιατροφικό τομέα, ενώ το εργαστήριο απευθύνεται σε οργανωμένες ομάδες δημιουργών που σχετίζονται με την αγροδιατροφή και σε ενώσεις παραγωγών που λειτουργούν με συλλογικό τρόπο. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά επικοινωνείτε με την κα Μάγδα Κιτσώνη στο τηλ. 2611 100225 και στο [email protected] (από τον Ανάδοχο).

Πληροφορίες για το έργο Creative Camps, επικοινωνείτε με τον κο Μιχάλη Αναγνωστόπουλο στο τηλ. 2691360815 και στο [email protected] (από τον Δ. Αιγιαλείας).

 

Διαβάστε επίσης