ΠΑΤΡΑ - Απτόητοι: Έκαναν πάρτι - "Φίσκα" γνωστό νυχτερινό κέντρο - Τους επιτίθενται συνάδελφοί τους (ΦΩΤΟ)

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Μπορεί η Αχαΐα να "βράζει" από κρούσματα, ωστόσο σε κάποιους ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων διασκέδασης φαίνεται να μην "ιδρώνει το αυτί".

Σάββατο βράδυ και αγνοώντας κάθε μέτρο και στοιχειώδη λογική, κέντρο νυχτερινής διασκέδασης διοργάνωσε πάρτι με δεκάδες άτομα να είναι ο ένας πάνω στον άλλον, τη μουσική στη διαπασών και διασκέδαση σαν να μην υπάρχει πανδημία.

Μάλιστα οι πελάτες πάνω στο κέφι τους, ξέχασαν ότι υπάρχει κορονοϊός, ξέχασαν ότι υπάρχουν μέτρα που επιβάλλουν ΜΟΝΟ καθήμενους και ΑΥΣΤΗΡΕΣ αποστάσεις και είπαν να... μοιραστούν τη διασκέδασή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανεβάζοντας βίντεο που αποτυπώνει όλα όσα έγιναν.

 

ΟΡΓΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

Οι εικόνες με τους πελάτες να έχουν κατακλύσει το μαγαζί και να διασκεδάζουν χωρίς μέτρα και αποστάσεις προκάλεσε την αγανάκτηση των καταστηματαρχών εστίασης και αναψυχής, αφού τέτοια περιστατικά αμαυρώνουν τις προσπάθειες που κάνουν για αυστηρή τήρηση των μέτρων ώστε η εστίαση στην περιοχή μας να μην μπει σε αναστολή.

Μάλιστα δημοσίευσαν το συγκεκριμένο βίντεο σε κλειστή ομάδα που έχουν σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, γράφοντας:

"Αν την ημέρα που ανακοινώθηκε το κλείσιμο της μισής Ελλάδας, κάποιοι επιλέγετε να γράφετε έναν ολόκληρο νομό, να πούμε πως απλά είστε απέναντί μας. Είναι απαράδεκτο να λειτουργείτε με τον τρόπο που φαίνεται στα live story πελατών σας"

 

123335289_1140074143064788_2636124056932069919_n.jpg

Το περιστατικό, εκτός από την οργή των καταστηματαρχών, προκαλεί και την αγανάκτηση της κοινωνίας της Πάτρας, σε μια περίοδο όπου η λαίλαπα της πανδημίας "τσακίζει" την περιοχή με όλους, πολίτες και φορείς, να προσπαθούν να τηρούν τα μέτρα ευλαβικά καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια και με όποιο κόστος, ώστε να μπορέσει η περιοχή μας να μείνει σε χαμηλά επιδημιολογικά επίπεδα.

 

 

Διαβάστε επίσης