Θανάσης Κουρλαμπάς: "Η χαρά του παιδιού όταν πηγαίνει στο μάθημα, δεν έχεις να πεις κάτι άλλο για αυτό"

 

Στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» βρέθηκε καλεσμένος ο Θανάσης Κουρλαμπάς το βράδυ της Παρασκευής.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, που τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στο νέο σίριαλ «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον γιο του, την αγάπη που εκείνος τρέφει για το μπαλέτο και τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε.

Πιο συγκεκριμένα, ο Θανάσης Κουρλαμπάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν έχει σημασία από ποιους ήταν κάποια αρνητικά σχόλια. Ήταν από το ουδέτερο περιβάλλον του. Για παράδειγμα, «ένα αγοράκι ίσως να είναι καλό να παίξει και λίγο ποδόσφαιρο παραπάνω». Δεν θέλω να επεκταθώ όμως σε αυτό».

«Το θεωρώ αυτονόητο ένας πατέρας ή μια μητέρα που βλέπει μια φυσική κλήση του παιδιού, όχι απλά να το σπρώξει αλλά και να το ενισχύσει» πρόσθεσε, με ειλικρίνεια, ο ηθοποιός. «Είναι τόσο ευγενικό αυτό το πράγμα και τόσο μαγικό ο κλασικός χορός όταν το βλέπω στα μαθήματα του γιου μου».

«Δεν ξέρω τι θα γίνει στη ζωή του αλλά και μόνο το κορμί που έχει πλάσει, η χαρά του παιδιού όταν πηγαίνει στο μάθημα, δεν έχεις να πεις κάτι άλλο για αυτό. Προς το παρόν, στην ηλικία που είναι τώρα, λέει πως θέλει να το κάνει. Θέλει να το βάλει στη ζωή του όλο και περισσότερο και αυτό νομίζω πως είναι πολύ σημαντικό» κατέληξε.

Μια τρυφερή πλευρά έδωσε ο Θανάσης Κουρλαμπάς στη συνέντευξη στην ΕΡΤ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ