Σεισμός στη Σάμο: Στους 19 οι τραυματίες – Ποια είναι η κατάσταση της υγείας τους

30/10/2020 | 19:44

Δύο νεκρά παιδιά και 19 τραυματίες, είναι ο θλιβερός απολογισμός του ισχυρού σεισμού που έπληξε τη Σάμο, το μεσημέρι της Παρασκευής.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ένας 14χρονος, που φέρει ανοιχτά κατάγματα, θα αεροδιακομιστεί στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών «Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού».

Επίσης, μία 63χρονη γυναίκα, που έχει υποστεί κάταγμα ζυγωματικού και μερική ρήξη σπλήνας, θα αεροδιακομιστεί στο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής ΚΑΤ.

Σημειώνεται ότι στο Νοσοκομείο Σάμου παραμένουν επτά τραυματίες. Όλοι είναι εκτός κινδύνου.

Επίσης, 10 πολίτες μετέβησαν στο Κέντρο Υγείας Καρλοβάσου και, αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, επέστρεψαν στις οικίες τους.

Όλες οι υγειονομικές μονάδες παραμένουν σε κατάσταση μέγιστης ετοιμότητας.

Ονόματα πασίγνωστων Πατρινών στη δικογραφία για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού – Διακινούσαν τεράστια “μαύρα” ποσά, κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία στην Πάτρα: Αυτή είναι η 45χρονη που έχασε την ζωή της στο τροχαίο στην Οβρυά

Πάτρα: Τραγική κατάληξη για τον 44χρονο που χάθηκε στις εκβολές του Γλαύκου ενώ ψάρευε – Ποιος είναι ο άτυχος άνδρας

Αχαΐα: Άγνωστος πυροβόλησε και τραυμάτισε ανήλικους-Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας-Νοσηλεύονται σε σοκ

Πάτρα: Τραγωδία τα ξημερώματα στην Οβρυά – 45χρονη νεκρή σε τροχαίο ΦΩΤΟ

Μεγάλη φωτιά σε πτηνοτροφική μονάδα στη Δυτική Αχαΐα – Ακούστηκαν εκρήξεις (ΦΩΤΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Το Πατρινό Καρναβάλι 2026 πέρασε στην ιστορία – Φαντασμαγορική η Τελετή Λήξης, ραντεβού το 2027! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Έρευνες του Λιμενικού για τον εντοπισμό 44χρονου που αγνοείται στις εκβολές του ποταμού Γλαύκου – Είχε πάει για ψάρεμα (ΦΩΤΟ)