Πάτρα: Προσαγωγές για τη μηχανοκίνητη πορεία - Ανάμεσά τους και ο δημοτικός σύμβουλος Χαράλαμπος Στανίτσας

Συμμετείχε στη μηχανοκίνητη πορεία

Στην Ασφάλεια της Πάτρας προσήχθη για εξακρίβωση στοιχείων βρέθηκε ο Χαράλαμπος Στανίτσας.

Ο δημοτικός σύμβουλος του ΣΠΙΡΑΛ συμμετείχε στην μηχανοκίνητη πορεία που έγινε το πρωί της Τρίτης στο κέντρο της Πάτρας, αγνοώντας τη σχετική απαγόρευση για την προστασία από τη διασπορά του κορονοϊού.

 

Η πορεία ξεκίνησε από την Αγίου Ανδρέου και Τριών Ναυάρχων, αν και ο αρχικός σχεδιασμός ήταν να ξεκινήσει από  τη Veso Mare, σενάριο το οποίο εγκαταλείφθηκε καθώς εκεί είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς αντιεξουσιαστές.

Κατά τη διάρκεια της πορείας σημειώθηκαν μικροεπεισόδια όταν η πομπή έφτασε στη συμβολή των οδών Γούναρη και Αγίου Ανδρέου, όταν αστυνομικοί προσπάθησαν να τους σταματήσουν. 

 

Ο Δημοτικός Σύμβουλος πάντως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσα από το Facebook τόσο τη συμμετοχή του στην πορεία, όσο και την προσαγωγή του στο Αστυνομικό Μέγαρο της Ερμού, γράφοντας:

 

"Μετά τον εκκλησιασμό για την Αγία Σκέπη και την δοξολογία υπό του Κερνίτσης κ.Χρυσάνθου, με τα αυτοκίνητα μας και τις σημαίες μας στην Πάτρα, Εθνικός Ύμνος στον ανδριάντα του Γερμανού και ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ στην ΑΣΦΑΛΕΙΑ Πατρών ( με
Chris Adamopoulos και Δημήτρη Ξάνθη).
Ευχαριστούμε πολύ τον Διευθυντή Ασφαλείας Πατρών για την συνοδεία της υπηρεσίας του στην βόλτα μας καθώς και για την ευχάριστη παραμονή μας στην Ερμού. Ήταν πολύ ευγενικοί και, όπως μας είπαν, απλά εκτελούσαν εντολές άνωθεν. Άλλωστε είναι τοις πάσι γνωστό ότι μέσα στο αυτοκίνητό σου ο κορονοιος θερίζει αλύπητα.
Ζήτω η ΕΛΛΑΣ, Ζήτω το ΈΘΝΟΣ, ΖΉΤΩ και το ΕΘΝΌΣΗΜΟ που τίμησε σήμερα η Ασφάλεια."

 

Διαβάστε επίσης