ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – Πάτρα: Ήταν νεκρός στα σκαλιά και τον έκλεβαν!

Ένα απίστευτο περιστατικό που συνέβη στην Πάτρα συγκλονίζει.

Ήταν πρωί της 25ης Οκτωβρίου όταν ο 61χρονος Τάσος Καπουσίζης αισθάνθηκε αδιαθεσία και έπεσε νεκρός στα σκαλιά σπιτιού στην οδό Γεωργίου Ρούφου στην Πάτρα, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια του πολύ αγαπητού τεχνολόγου μηχανικού.

enpwqagvrw5f955c2fa4ef7.jpg

Αυτό που αποκαλύπτεται όμως από το οικογενειακό του περιβάλλον συγκλονίζει. Όταν οι συγγενείς του ειδοποιήθηκαν για τον θάνατο του δικού τους ανθρώπου, διαπίστωσαν ότι από τα προσωπικά του αντικείμενα έλειπε το κινητό του τηλέφωνο καθώς και τα χρήματα από το πορτοφόλι του, που βρέθηκε μεν αλλά ήταν άδειο!

Από όσα συνέβησαν προκύπτει ότι κατά πάσα πιθανότητα ο άτυχος άνδρας έπεσε θύμα κλοπής από κάποιον περαστικό όσο βρισκόταν νεκρός στα σκαλοπάτια του σπιτιού της Γεωργίου Ρούφου.

 

Δεν έχει γίνει γνωστό αν το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, καθώς η οικογένειά του, μέσα στο πένθος που βιώνει από την απώλεια του δικού της ανθρώπου, δεν έχει διάθεση να δώσει περισσότερη έκταση στο ζήτημα 

Πάτρα: Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά σε δασική έκταση κοντά στο Σούλι (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Σύλληψη 22χρονου για βιασμό 66χρονης σε χωριό της Ηλείας! Τι φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς

Δυτ. Ελλάδα: Νεκρός βρέθηκε 37χρονος που αναζητούνταν – Τι “δείχνουν” τα πρώτα στοιχεία

Πάτρα: Απίστευτη καραμπόλα πέντε ΙΧ στο τούνελ της Περιμετρικής ΦΩΤΟ

Πάτρα: Τύχη “βουνό” είχαν κοπέλες όταν το ΙΧ έφυγε από το δρόμο ΦΩΤΟ

«Ιερό» σκάνδαλο: Κακουργηματικές διώξεις σε καθολικούς ιερείς και επιχειρηματίες, με “άρωμα” Πάτρας!

Ηλεία: Θλίψη για τον πρόωρο χαμό πατρινού αστυνομικού

Αχαΐα: Πήγαν να πουλήσουν πρόβατα και τους πέρασαν χειροπέδες