Άγριο ξύλο σε χωριό της Αχαΐας μεταξύ αλλοδαπών – Ένας τραυματίας από την αιματηρή επίθεση και τρεις συλλήψεις – Αναζητούνται άλλοι τρεις δράστες

 

Άγριο ξύλο μεταξύ αλλοδαπών το βράδυ της Δευτέρας στο Λάππα δυτικής Αχαΐας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, έξι αλλοδαποί (υπήκοοι Μπαγκλαντές ηλικίας από 25 έως 36 ετών) επιτέθηκαν σε ομοεθνή τους. Οι δράστες, κατά τις ίδιες πληροφορίες, χτυπούσαν με μανία τον 30χρονο ομοεθνή τους, με σίδερα, ξύλα και κοντάρια! 

Αποτέλεσμα ήταν, ο 30χρονος να μεταφερθεί αρχικά στο κέντρο υγείας Κάτω Αχαΐας και από εκεί – λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων – σε νοσοκομείο της Πάτρας όπου και νοσηλεύεται.

Η συμπλοκή έγινε στην περιοχή του Λάππα περίπου στις 8 το βράδυ της Δευτέρας. Η αιτία της συμπλοκής παραμένει άγνωστη μέχρι στιγμής, όμως πρόκειται για εργάτες γης που ζουν και εργάζονται στην περιοχή.

Στο πλαίσιο των ερευνών, η αστυνομία συλέλαβε τρεις δράστες της αιματηρής επίθεσης και αναζητά τους άλλους τρεις.  

Πάτρα: Θλίψη για την απώλεια του Σάκη Παναγιωτόπουλου

Σεισμική δόνηση αισθητή στην Πάτρα

Πάτρα: Άνδρας χτύπησε σύζυγο, ανήλικα παιδιά και μητέρα – Επιτέθηκε και σε αστυνομικό

Πάτρα: Προφυλακίστηκε η Ειρήνη Μουρτζούκου – Απολογήθηκε με υπόμνημα (ΒΙΝΤΕΟ)

Στα δικαστήρια της Πάτρας για την απολογία της η Ειρήνη Μουρτζούκου – Οργή και αποδοκιμασίες από το πλήθος (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

«Απασφάλισε» η μητέρα της Μουρτζούκου: «Μέχρι να συλληφθεί η κόρη μου είχε σχέσεις με την Πόπη, διασκέδαζαν μαζί – Δέχομαι απειλές»

Ο Γενικός Διευθυντής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Νίκος Καρακούκης αναλαμβάνει την επαναξιολόγηση του υλικού που κατασχέθηκε στην Πάτρα

Κ. Αχαΐα: Μία σύλληψη για το άγριο επεισόδιο στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ