Αναζητά ηθοποιούς το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας

Ακροάσεις για την Κεντρική Σκηνή

Ηθοποιούς που θα στελεχώσουν την παράσταση της Κεντρικής Σκηνής για την επερχόμενη θεατρική χρονιά, αναζητά το ΔΗΠΕΘΕ της Πάτρας.

Το Δημοτικό Θέατρο εστιάζει για άλλη μια φορά στους ντόπιους καλλιτέχνες θέλοντας να στηρίξει το καλλιτεχνικό δυναμικό της περιοχής.

Οι ακροάσεις αφορούν στην παράσταση "Υπηρέτης Δύο Αφεντάδων" η οποία θα ανέβει στο Θέατρο Απόλλων σε σκηνοθεσία του Τσέζαρις Γκραουζίνις.

 

Η ανακοίνωση του ΔΗΠΕΘΕ:

"Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Πάτρας, συνεχίζοντας την προσπάθεια στήριξης του καλλιτεχνικού δυναμικού της πόλης και λόγω των μέτρων της πανδημίας,

καλεί σε ακρόαση για την επερχόμενη θεατρική παραγωγή Υπηρέτης δύο αφεντάδων σε σκηνοθεσία Τσέζαρις Γκραουζίνις, τους επαγγελματίες ηθοποιούς σκηνικής ηλικίας 20-40 ετών

που διαμένουν και δημιουργούν στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας καθώς και τους απόφοιτους της Δραματικής Σχολής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας.


Οι ενδιαφερόμενοι-ες ηθοποιοί πρέπει να αποστείλουν έως και την Πέμπτη 29/10 και ώρα 14:00, ηλεκτρονικά στο e-mail [email protected] με  θέμα «ΑΚΡΟΑΣΗ»
το βιογραφικό τους σημείωμα με ενσωματωμένη μία πρόσφατη φωτογραφία. Στο βιογραφικό σημείωμα θα πρέπει να αναφέρεται η αναγνωρισμένη από το κράτος
Δραματική Σχολή που αποφοίτησαν, το τηλέφωνο και η ηλεκτρονική διεύθυνσή τους για να ειδοποιηθούν για την μέρα και ώρα συμμετοχής τους στην ακρόαση.


Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 29/10 από τις 17:30, την Παρασκευή 30/10 από τις 11:00 και το Σάββατο 31/10 από τις 12:00 στον Εκπαιδευτικό Χώρο
Μπάρρυ (Όθωνος Αμαλίας 6, Πάτρα)."

Διαβάστε επίσης