Αρης: Πέντε συνολικά οι θετικοί στον κορονοϊό

Θα κριθεί η τύχη του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης

Σε νέα τεστ κορονοϊού υποβλήθηκαν το πρωί της Δευτέρας τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη.

Υπενθυμίζεται πως την προηγούμενη εβδομάδα δέκα (10) μέλη του τμήματος - επτά εκ των οποίων ποδοσφαιριστές - είχαν βρεθεί θετικά στον Covid-19, με αποτέλεσμα να αναβληθεί η αναμέτρηση με τη Λάρισα, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League.

Τα αποτελέσματα των νέων τεστ έδειξαν πως τέσσερις παραμένουν ακόμη θετικοί στον κορονοϊό, επομένως θα συνεχίσουν να βρίσκονται σε καραντίνα. Επιπλέον, ακόμη ένα τεστ βγήκε θετικό, με αποτέλεσμα να είναι συνολικά πέντε τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη που πρέπει να μείνουν σε απομόνωση για τις επόμενες ημέρες.

Την Πέμπτη ή το αργότερο την Παρασκευή θα γίνουν νέα τεστ και τότε θα κριθεί η τύχη του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Οι Αρκάδες αποτελούν τον αντίπαλο του Άρη στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League (Κυριακή 1/11, 15:00 - «Κλεάνθης Βικελίδης»).

Ο Άκης Μάντζιος, σε κάθε περίπτωση, ξεκίνησε από σήμερα την προετοιμασία για τον αγώνα με τον Αστέρα. Η προπόνηση ήταν πρωινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου. Το πρόγραμμα περιελάμβανε λειτουργική δύναμη και αερόβια παιχνίδια με μπάλα. Αύριο, Τετάρτη, ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, οι «κίτρινοι» θα προπονηθούν και πάλι το πρωί στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου».

Διαβάστε επίσης