Πάτρα: Αφιέρωμα του δήμου στο ρεμπέτικο τραγούδι

 

Ένα αφιέρωμα στο Ρεμπέτικο τραγούδι αποτελεί τον επόμενο σταθμό της ενότητας του «Βήματος στους Καλλιτέχνες της πόλης», η οποία είναι ενταγμένη στις φετινές εκδηλώσεις του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί  στο πολυχώρο «ΑΙΓΛΗ» στη Veso Mare, στις 8.30 το βράδυ την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου.

Στο πλαίσιο της ίδιας ενότητας, πάντα στον πολυχώρο «ΑΙΓΛΗ»,  το  Σάββατο 7 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η συναυλία με τους a compania artistica  και την Δευτέρα  16 Νοεμβρίου με τους «ΕΝ ΠΑΤΡΑΙΣ».

Την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου το « Βήμα στους Καλλιτέχνες της Πόλης» παρουσίασε ένα μουσικό αφιέρωμα στη Μαρίκα Νίνου και την Βίκυ Μοσχολιού. Η εβδομάδα έκλεισε με την πραγματοποίηση το Σάββατο 24 Οκτωβρίου, της συναυλίας με  το συγκρότημα «MAVRO PROSOPIO».

 Η παρακολούθηση των συναυλιών γίνεται με πιστή τήρηση των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό. Η χρήση μάσκας τόσο κατά την αναμονή όσο και στο χώρο της συναυλίας είναι υποχρεωτική. Λόγω των μέτρων που ισχύουν ο αριθμός των ατόμων που επιτρέπεται να παρακολουθήσουν την κάθε συναυλία είναι περιορισμένος. Για την είσοδο η οποία είναι δωρεάν, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.