Ολυμπιακός: Με τη συνταγή της Μαρσέιγ και κόντρα στην Πόρτο ο Μαρτίνς

 

 

Ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει, λέει ένα παλιό αθλητικό ρητό. Σε αυτό αναμένεται να στηριχτεί ο Πέδρο Μαρτίνς για τον αγώνα του Ολυμπιακού με αντίπαλο την Πόρτο στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Όλα δείχνουν πως ο Πορτογάλος τεχνικός δεν πρόκειται να αλλάξει το 4-2-3-1 που εφάρμοσε απέναντι στη Μαρσέιγ, της οποίας η ομάδα του επικράτησε με 1-0 στο Καραϊσκάκη και θα κατεβάσει το ίδιο σύστημα με τα ίδια πρόσωπα, αύριο στο «Ντραγκάο».

Η απουσία του Μαντί Καμαρά λόγω κορονοϊού, αλλά και το γεγονός ότι δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό ο Πέπε, φαίνεται πως οδηγούν τον Μαρτίνς να διατηρήσει και αύριο (27/10, 22:00) την ίδια συνταγή.

Αυτό σημείναι ότι ο Σα θα είναι κάτω από τα δοκάρια, οι Σεμέδο και Μπα στα στόπερ, οι Ραφίνια και Χολέμπας στα άκρα της άμυνας (δεξιά και αριστερά αντίστοιχα), οι Εμβιλά και Μπουχαλάκης θα βρίσκονται στον άξονα, ο Βαλμπουενά μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο, Ραντζέλοβιτς και Μασούρας σε ρόλο εξτρέμ, ενώ ο Ελ Αραμπί θα είναι η πρώτη επιλογή στην κορυφή της επίθεσης.

Φυσικά, όλα αυτά θα απαντηθούν τις επόμενες ώρες, όταν και θα υπάρχουν πιο σαφή δεδομένα για τις επιλογές της «ερυθρόλευκης» ενδεκάδας.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ