Κορονοϊός - Πάτρα: "Γιουρούσι" της Αστυνομίας - "Άδειασε" μαγαζιά, πλατείες, δρόμους... Μικροεπεισόδια και προσαγωγές για μη χρήση μάσκας - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

 

 

ΝΕΟΤΕΡΑ

"Γιουρούσι" της Αστυνομίας στο κέντρο της πόλης μετά τη λήξη του ωραρίου που επιβάλουν τα μέτρα κατά του κορονοϊού, στα σημεία που είχε συκεντρωθεί μεγάλος αριθμός ατόμων.

Η επιχείρηση ξεκίνησε από τα πιο πολυσύχνατα μέρη.

Πλατεία Γεωργίου:

Και κατόπιν στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου:

 

 

Πλατεία Όλγας:

Στην πλατεία Όλγας άτομα του εξουσιαστικού χώρου αρνήθηκαν να φύγου από το σημείο, με φραστικές επιθέσεις εντανίον των αστυνομικών. 

 

 

 

 

 

 

 

---------------------------

11:53 Με ηχητικά σήματα και πεζές περιπολίες αστυνομικοί τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, προειδοποιούσαν τον κόσμο για τη λήξη του ωραρίου στα πλαίσια της εφαρμογής των μέτρων κατά covid-19.

Ο κόσμος το βράδυ του Σαββάτου στην Πάτρα ήταν πάρα πολύς. Εκτός από τα μαγαζιά εστίασης - βοηθούσε και ο καιρός - μεγάλη συγκέντρωση ατόμων παρατηρήθηκε και στις πλατείες αλλά και στις σκάλες στη Γεροκωστοπούλου, Πατρέως και την Αγίου Νικολάου. 

Οι αστυνομικοί υπενθύμιζαν την εφαρμογή των μέτρων αρχικώς με συστάσεις, με τον κόσμο να φεύγει σιγά σιγά... αδειάζοντας μαγαζιά, πλατείες, σκάλες, δρόμους... 

 

 

 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχουν γίνει και προσαγωγές για όσους δεν φορούν μάσκα. 

Στο μεταξύ αυξημένη κίνηση παρατηρείται στους κεντρικούς δρομους της πόλης από τη "μαζική" φυγή μετά τη λήξη του ωραρίου!

Άρον άρον κλείνουν τα μαγαζιά στο κέντρο της Πάτρας!


"Νέκρωσε" η πόλη

 

Σκάλες Πατρέως

Πεζόδρομος Ηφαίστου 

Οδός Πατρέως 

 

Διαβάστε επίσης