Πρώτο σερβίς σήμερα στη νέα Volley League Ανδρών

Στο νέο πρωτάθλημα θα αγωνιστούν οκτώ ομάδες

Τα πάντα είναι έτοιμα για το 53ο σερβίς του πρωταθλήματος της Volley League, που με νέο σύστημα διεξαγωγής, με αυστηρά υγειονομικά και οργανωτικά πρωτόκολλα και μεγάλα αστέρια στα ρόστερ των ομάδων, ετοιμάζεται για μία νέα πρόκληση.

Στο νέο πρωτάθλημα θα αγωνιστούν οκτώ ομάδες και στα ρόστερ τους υπάρχουν 26 ξένοι σπουδαίοι ξένοι αθλητές. Από 4 αλλοδαπούς έχουν Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Φοίνικας και ΟΦΗ, από τρεις Παναθηναϊκός, Μίλων, Φίλιππος Βέροιας, ενώ η μοναδική ομάδα που έχει μόλις έναν ξένο είναι η Κηφισιά.

Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με νέο σύστημα διεξαγωγής. Μετά την ολοκλήρωση του β΄ γύρου της κανονικής περιόδου (14 αγωνιστικές) οι τέσσερις πρώτες ομάδες της βαθμολογίας και οι ομάδες των θέσεων 5-8 θα σχηματίσουν δύο γκρουπ.

Οι ομάδες του ομίλου 1-4 θα παίξουν μεταξύ τους μίνι πρωτάθλημα δύο γύρων (συνολικά 6 αγωνιστικές) και η πρώτη ομάδα της βαθμολογίας θα στεφθεί πρωταθλήτρια.

Να σημειωθεί ότι οι ομάδες μεταφέρουν τη βαθμολογία από την κανονική περίοδο. Η 8η ομάδα της τελικής κατάταξης της Volley League θα αντιμετωπίσει την 3η ομάδα της Pre League για μία θέση στη Volley League της σεζόν 2021-22.

 

 

Διαβάστε επίσης