Παύλος Μαρινάκης: Στην Πάτρα ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ

Στην Πάτρα βρέθηκε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ στο πλαίσιο των επισκέψεων που πραγματοποιεί σε πόλεις της Ελλάδας, συνοδευόμενος από τον Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ Νίκο Σιαδήμα και τον Υπεύθυνο Περιφερειακών Οργανώσεων Μένιο Κορομηλά, όπου τους υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος Νομαρχιακής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ Βασίλης Παναγόπουλος και ο Υπεύθυνος ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πάτρας Ηλίας Βαρδάκης.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Εκτελεστικού Γραφείου της ΟΝΝΕΔ μαζί με στελέχη της Οργάνωσης από το νομό συνάντησαν τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Χαράλαμπο Μπονάνο με τον οποίο συζήτησαν για τη διαχείριση της πανδημίας από πλευράς τοπικής αυτοδιοίκησης, την ενημέρωση των νέων, τα μέτρα που έχουν ληφθεί και τις προκλήσεις που φέρνει μαζί της η επόμενη μέρα.   

 

122504085_10157733564772865_9007804562128468754_n.jpg

 

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην αχαϊκή πρωτεύουσα, ο πρόεδρος και τα στελέχη της ΟΝΝΕΔ βρέθηκαν στο Ινστιτούτο Βιομηχανικών Συστημάτων, το οποίο επικεντρώνεται σε νέες τεχνολογίες για την ανάπτυξη της ανταγωνιστικότητας του βιομηχανικού και επιχειρησιακού περιβάλλοντος μιλώντας με τον καθηγητή κ. Δημήτρη Σερπάνο, ενώ στη συνέχεια συναντήθηκαν με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Χρήστο Μπούρα στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της ΟΝΝΕΔ «Ο λόγος σε όλους: Προτάσεις για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση», με τον οποίο συνομίλησαν για τις τελευταίες εξελίξεις στα Πανεπιστήμια και τις αλλαγές που δρομολογούνται στον τομέα της Παιδείας.

 

122599982_10157733564537865_4944592519883434305_n.jpg

 

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συνάντηση με μέλη της Οργάνωσης αλλά και της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πάτρας με θέμα τις προσεχείς δράσεις της ΟΝΝΕΔ στην Αχαΐα, τηρουμένων των μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού.

Κατόπιν ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ περιηγήθηκε σε επιχειρήσεις εστίασης στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου στο κέντρο της πόλης, έχοντας την ευκαιρία να μιλήσει από κοντά με εργαζομένους και επιχειρηματίες.  

Επόμενος σταθμός της παρουσίας της ΟΝΝΕΔ στην Πάτρα,  ήταν η βιοτεχνία επίπλων Στριφτούλιας, όπου ο πρόεδρος αντάλλαξε απόψεις με τους εργαζόμενους και τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης για την αξιοποίηση των νέων τεχνολογικών εργαλείων και μεθόδων.

Στάση πραγματοποίησαν στο οινοποιείο Achaia Claus, το οποίο λειτουργεί από το 1861 και αποτελεί μια από τις εμβληματικότερες και πολυβραβευμένες επιχειρήσεις του νομού η οποία έχει διακριθεί για την ποιότητα των προϊόντων της, που είναι παγκοσμίως γνωστά. Τελευταίος σταθμός της επίσκεψης της ΟΝΝΕΔ ήταν η Κάτω Αχαΐα, όπου τα στελέχη και ο πρόεδρος βρέθηκαν στο ελαιοτριβείο «Πανίτσας» καθώς και σε την αγροτική μονάδα του κ. Πέτρου Πανούτσου  η οποία δραστηριοποιείται στην παραγωγή οπωροκηπευτικών και συνομίλησε με νέους επιχειρηματίες για τις σύγχρονες προκλήσεις του πρωτογενούς τομέα.

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης με το πέρας της επίσκεψής του δήλωσε:

«Η Πάτρα είναι μια πόλη η οποία συνεχώς εξελίσσεται και έχει πραγματοποιήσει άλματα προόδου τα τελευταία χρόνια σε όλους τους κλάδους παραγωγής αλλά και στον επιστημονικό τομέα. Σήμερα είχα την χαρά να γνωρίσω ανθρώπους που αναδεικνύουν και δραστηριοποιούνται  στον τόπο τους -τον τόπο μας, αφού η Πάτρα είναι η ιδιαίτερη πατρίδα μου και αποτελεί για μένα ένα ξεχωριστό κομμάτι στο μυαλό μου. Η ΟΝΝΕΔ είναι μια οργάνωση ανοιχτή σε όλους, που θέλει να δώσει φωνή στους νέους και λύσεις στα προβλήματά τους, όπως άλλωστε είναι η βούληση της Κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη».

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ