Φίλιππος Σοφιανός: Ο Αλέξης Γεωργούλης κάνει κάτι για τους ηθοποιούς;

 

 

Στην κάμερα της εκπομπής «Pop Up» του Alpha παραχώρησε συνέντευξη ο ηθοποιός Φίλιππος Σοφιανός και αναφέρθηκε στην υποτίμηση του επαγγέλματος του, τις αμοιβές των ηθοποιών αλλά και τον Αλέξη Γεωργούλη.

«Το επάγγελμα του ηθοποιού είναι ένα επάγγελμα που έχει πέσει σε βαθιά υποτίμηση εδώ και πάρα πολλά χρόνια, σα να μην υπάρχουμε, σα να μην είμαστε μεγέθη. Μια τέτοια υποτίμηση δεν έχω νιώσει ποτέ στη ζωή μου σαν επαγγελματίας» ανέφερε ο Φίλιππος Σοφιανός και πρόσθεσε πως: «Δεν έχω τηλεόραση σπίτι, δεν τη χρειάζομαι».

Σχολιάζοντας τις αμοιβές που ισχύουν πλέον για τους ηθοποιούς, ο Φίλιππος Σοφιανός είπε: «Πάνε οι άνθρωποι για 500 και 700 ευρώ το μήνα και κάνουν 10 ώρες γύρισμα. Να δώσω τον προσωπικό μου χρόνο για να ταπεινωθώ και να ξεφτιλιστώ όταν θα πάω να πληρωθώ, προτιμώ να κάτσω στο σπίτι μου να πεινάσω και να ασχοληθώ με άλλα πολύ πιο σοβαρά ζητήματα».

Ο Φίλιππος Σοφιανός δέχθηκε ερώτηση και για τους ηθοποιούς που αναλαμβάνουν χρέη παρουσιαστή, όπως είναι ο Αλέξης Γεωργούλης.

«Ένας ευρωβουλευτής είναι δυνατόν να πηγαίνει να ένα τηλεπαιχνίδι; Είναι σοβαρό τώρα αυτό; Είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Νόμιζα ότι το έλεγαν για πλάκα αλλά μου το επιβεβαιώνεις. Όντως παρουσιάζει τηλεπαιχνίδι. Και αυτός ο άνθρωπος πρέπει να πάει στις Βρυξέλλες μετά.

Δηλαδή θα πάρει το αεροπλάνο για να έρθει και να πάει στο στούντιο, να γράψει την εκπομπή και θα ξαναπάει στις Βρυξέλλες; Ε όχι, εγώ δεν θα το έκανα. Δεν θα υπήρχε περίπτωση να έχω έναν τέτοιο ρόλο και να θέλω να κάνω και ένα τηλεπαιχνίδι. Στερείται σοβαρότητας» ανέφερε ο Φίλιππος Σοφιανός.

«Δεν ξέρω τι κάνει αυτός ο άνθρωπος. Δεν γνωρίζω το έργο του. Δηλαδή έχει κάνει κάτι για εμάς; Έχει κάνει κάτι για τους ηθοποιούς;» αναρωτήθηκε ο ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης