Tempo Μagazine: Κυκλοφορεί δωρεάν το πρώτο τεύχος – Ένα ακόμη βήμα για πληρέστερη ενημέρωση

20/10/2020 | 13:22

 

Κυκλοφορεί την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου, το πρώτο τεύχος του Tempo Magazine!

Το περιοδικό του ομίλου tempo24, θα διανεμηθεί δωρεάν σε όλα τα κεντρικά σημεία της πόλης. Το Tempo Magazine αποτελεί το έντυπο “βήμα” της συντακτικής ομάδας του tempo24 που υπηρετεί εδώ και έξι χρόνια την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας σε μια δύσκολη και ομιχλώδη περίοδο. Ένα εκδοτικό εγχείρημα με σημαντικό ρίσκο, όμως είμαστε σίγουροι ότι θα έχει την ίδια ζεστή υποδοχή με τη δική σας στήριξη, όπως την απολαμβάνουμε εδώ και έξι χρόνια. 

Η δική σας στήριξη, είναι αυτή που θα αποτελέσει το εφαλτήριο για την επιτυχία του στόχου, που δεν είναι άλλος από την καθιέρωση ενός περιοδικού ποικίλης ύλης με ενδιαφέροντα θέματα για όλους. 

Βαδίζοντας λοιπόν, στα ίδια χνάρια, το Tempo Magazine θα βρίσκεται συχνά κοντά σας με θέματα που και εσείς μας ζητάτε σε μια αμφίδρομη επικοινωνία που θέλουμε και επιθυμούμε να έχουμε μαζί σας. 

Το Tempo Magazine θα είναι το περιοδικό σας που θα το βρίσκετε δωρεάν σε κάθε γωνιά και σε κάθε συνοικία, εκεί που χτυπά η καρδιά της πόλης. 

Tempo Μagazine: Κυκλοφορεί δωρεάν το πρώτο τεύχος - Ένα ακόμη βήμα για πληρέστερη ενημέρωση

Πάτρα: Αναζητείται στο αυτόφωρο ο συνδικαλιστής του ΠΑΜΕ που επιτέθηκε στον Π. Ρηγόπουλο – Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζει

Πάτρα: «17 χρόνια τον φρόντιζα, δεν μπορώ άλλο»! Τι λέει η μητέρα που εγκατέλειψε το παιδί της με αυτισμό

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο τραγουδιστής Γιάννης Πανίτσας σε ηλικία 55 ετών

Πάτρα: Σοβάδες έπεσαν δίπλα από σχολείο – Από θαύμα δεν υπήρξε τραυματισμός μαθητή ΦΩΤΟ

Μεσσηνία: Τα «καλά παιδιά» που έγιναν δολοφόνοι – Ποιοι είναι οι δύο 22χρονοι που συνελήφθησαν για το έγκλημα στο κάμπινγκ

Απίστευτο περιστατικό: Το τζατζίκι σε εστιατόριο έστειλε Πατρινούς στο νοσοκομείο – Σφραγίστηκε η επιχείρηση

Eνταση μετά την πορεία στην Πάτρα – Δημοσιογράφος καταγγέλλει ξυλοδαρμό από συνδικαλιστές (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Ο 17χρονος με αυτισμό που τον “παράτησαν” οι γονείς του θα μεταφερθεί σε ειδική δομή – Το μήνυμα που στέλνει