Μολό: Νιώθω σαν παιδί που απολαμβάνει το ποδόσφαιρο

 

 

Ο Γιοάν Μολό προπονήθηκε ξανά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό μετά από πολλούς μήνες και δήλωσε ευτυχισμένος και ευγνώμων στον Θεό γι' αυτή τη νέα ευκαιρία που του δίνεται!

Ο Γάλλος εξτρέμ είχε «κοπεί» και θεωρούνταν εκτός ομάδας, μέχρι να υπάρξει η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και ο Λάζλο Μπόλονι να ενεργοποιήσει ξανά άπαντες για να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα για όσους θέλει και για όσους του δείξουν ότι αξίζουν να τους εμπιστευθεί.

Ο Μολό είναι ένας από αυτούς, το απόγευμα της Δευτέρας έκανε κανονική προπόνηση στην πρώτη παρουσία του Μπόλονι στο προπονητικό κέντρο του «τριφυλλιού» και σχολίασε σχετικά στα social media:

«Σήμερα θα ήθελα να πω ευχαριστώ στον Θεό γι’ αυτή τη στιγμή. Έκανα φουλ προπόνηση με την ομάδα και είμαι πολύ περήφανος για τον εαυτό μου και που γυμνάστηκα με τους συμπαίκτες μου. Δεν γνωρίζω τι θα συμβεί, αλλά είμαι ευγνώμων, ευχαριστώ γι’ αυτή τη στιγμή. 237 μέρες. Έξι προπονήσεις την εβδομάδα. Ένα ρεπό. Και σήμερα νιώθω σαν να είμαι παιδί που απολαμβάνει το ποδόσφαιρο».

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης