ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: H SAINT-GOBAIN HELLAS ζητά εμπορικό συνεργάτη για τον νομό Αχαΐας

 

 

Η Saint-Gobain Hellas είναι η θυγατρική εταιρία του Γαλλικού Ομίλου Saint-Gobain στην Ελλάδα με εργοστάσιο παραγωγής των γυψοσανίδων RIGIPS και άλλων υλικών στο Αιτωλικό Αιτωλοακαρνανίας.

Ο Όμιλος Saint-Gobain με ηγετική θέση στην παγκόσμια αγορά υλικών και συστημάτων δόμησης, υαλοπινάκων και προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, με 171.000 εργαζόμενους και ισχυρή παρουσία σε 70 χώρες σ΄ όλο τον κόσμο, αναπτύσσει, παράγει και διανέμει υλικά και πιστοποιημένα συστήματα υψηλών προδιαγραφών για τις πλέον σύγχρονες εφαρμογές και απαιτήσεις στην κατασκευή  κτιρίων.

Η εταιρία αναζητά εμπορικό  συνεργάτη, ο οποίος με την πλήρη υποστήριξη και καθοδήγηση της θα αναλάβει για τον νομό Αχαΐας και την ευρύτερη περιοχή, την διανομή των υλικών και συστημάτων  Ξηράς δόμησης, Μόνωσης, Εξωτερικής Θερμομόνωσης, Κονιαμάτων και εν γένει όλων των υλικών που παράγει, εισάγει και διαθέτει ο Όμιλος Saint-Gobain στην Ελληνική αγορά.

Το σωστό επιχειρηματικό πνεύμα και η επιθυμία για σταθερή, υγιή και μακροχρόνια συνεργασία με τον Όμιλο Saint-Gobain αποτελούν απαραίτητες προϋποθέσεις.

Επισκεφτείτε μας και βρείτε ενημέρωση στις ιστοσελίδες της εταιρίας και του Ομίλου

www.saint-gobain.grwww.saint-gobain.com

Ευχαριστούμε για την εκδήλωση του ενδιαφέροντος σας στα τηλέφωνα :

210 2831804  - 6949 07 39 79  Κα Τσεσμελή

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ