Έλαμψε στη Λάρισα ο Αστέρας, νίκησε με 3-1 την ΑΕΛ

 

 

Με το τρίποντο στις... αποσκευές του θα επιστρέψει στη βάση του από τη Λάρισα ο Αστέρας Τρίπολης, καθώς πέρασε νικηφόρα την Κυριακή από το «Αλκαζάρ», επικρατώντας με 3-1 της ΑΕΛ, για την 5η αγωνιστική της Super League.

Μεγάλος πρωταγωνιστικής των Αρκάδων, που πέτυχαν τη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα, ήταν ο Μπαράλες, ο οποίος με δύο δικά του γκολ (42', 75') άνοιξε τον δρόμο για το «διπλό» της ομάδας του Ράσταβατς.

Ο Μιλοσάβλιεβιτς στο 89' μείωσε για τους γηπεδούχους, με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν και σε τρίτο τέρμα στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Λουίς Φερνάντες, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

AΕΛ-Αστέρας Τρίπολης 1-3

Γκολ: 42', 75' Μπαράλες (Αστέρας), 89' Μιλοσάβλιεβιτς (ΑΕΛ), 90+4' Λουίς Φερνάντεθ (Αστέρας)

Κίτρινες: Μιλοσάβλιεβιτς (ΑΕΛ), Σεσέροβιτς (ΑΕΛ), Σίτο (Αστέρας), Σουάρεθ (Αστέρας), Λουίς Φερνάντεθ (Αστέρας), Τασουλής (Αστέρας), Νικολιάς (ΑΕΛ), Μπόρχα Φερνάντεθ (Αστέρας)

ΑΕΛ (Γρηγορίου): Ναγκί, Ηλιάδης, Σπαρβ, Φίλιπ, Μπέρτος (71' Γρηγορόπουλος), Μούζεκ, Μιλοσάβλιεβιτς, Τόρζε (56' Τρούγιτς), Σεσέροβιτς (71' Νικολιάς), Πλατέλλας (85' Ζαχαράκης), Πινάκας

Αστέρας Τρίπολης (Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τασουλής, Σουάρεθ, Πασαλίδης, Βαλιέντε, Ριέρα (61' Λουίς Φερνάντεθ), Σίτο (61΄ Τιλίκα), Ριτζίς, Μπαράλες, Μουνάφο (72' Ιγκλέσιας)

Διαβάστε επίσης