Μπαράζ επιθέσεων σε πέντε τράπεζες στην Αττική

18/10/2020 | 12:44

 

 

Σειρά επιθέσεων σε πέντε τράπεζες πραγματοποιήθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής στην Αττική.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι δράστες, από τις 02:30 έως τις 02:50 με βαριοπούλες και άλλα αντικείμενα προξένησαν ραγίσματα στους υαλοπίνακες και στα ΑΤΜ, στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας, στην οδό Φιλολάου 152 στο Παγκράτι, σε δύο υποκαταστήματα της EUROBANK στην οδό Μιχαλακοπούλου 151 και στην συμβολή των οδών Χρυσοστόμου Σμύρνης και Αγίας Σοφίας στον Βύρωνα και στην Τράπεζα Πειραιώς στην οδό Μούσκου 10 στου Ζωγράφου.

Στις 04:10 τα ξημερώματα προξένησαν φθορές και στο υποκατάστημα της EUROBANK στην συμβολή Δημοκρατίας και Κωνσταντινουπόλεως στο Κερατσίνι.

VidadsPRO Advertising

Οι δράστες αναζητούνται από την Αστυνομία.

Πάτρα: Η φωνή αγωνίας της μάνας “Σώστε το γιό μου” – Ο Μάριος είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου και ο ΕΟΜ απορρίπτει το αίτημα της μεταμόσχευσης!

Πάτρα: Μεγάλη φωτιά σε γνωστή επιχείρηση στην περιοχή του Γλαύκου (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Δυτ. Αχαΐα: Πώς συνέβη η ασύλληπτη τραγωδία με τον 3χρονο – Τραυματίστηκε και ο άνδρας που το είχε αγκαλιά – Έπεσαν μαζί από τη μάντρα – Συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ

Δυτική Αχαΐα: Κατέληξε το 3χρονο αγοράκι που έπεσε από μάντρα – Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο Καραμανδάνειο

Πάτρα: 23χρονος διέφυγε από την Ψυχιατρική του Ρίου και ταμπουρώθηκε σε μπαλκόνι – Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Οδηγός παρέσυρε και τραυμάτισε τροχονόμο σε μπλόκο στην Ακτή Δυμαίων

Απέραντη θλίψη στην Αχαΐα που παραμένει σοκαρισμένη από την τραγωδία – Πώς έχασε την ζωή του ο μικρός Ανδρέας – Ανείπωτος πόνος για τους γονείς και τις αδελφούλες του – Αύριο η κηδεία του

Πάτρα: Ποιος είναι ο 48χρονος που βρέθηκε κρεμασμένος στις φυλακές Αγίου Στεφάνου