Μπαράζ επιθέσεων σε πέντε τράπεζες στην Αττική

18/10/2020 | 12:44

 

 

Σειρά επιθέσεων σε πέντε τράπεζες πραγματοποιήθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής στην Αττική.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι δράστες, από τις 02:30 έως τις 02:50 με βαριοπούλες και άλλα αντικείμενα προξένησαν ραγίσματα στους υαλοπίνακες και στα ΑΤΜ, στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας, στην οδό Φιλολάου 152 στο Παγκράτι, σε δύο υποκαταστήματα της EUROBANK στην οδό Μιχαλακοπούλου 151 και στην συμβολή των οδών Χρυσοστόμου Σμύρνης και Αγίας Σοφίας στον Βύρωνα και στην Τράπεζα Πειραιώς στην οδό Μούσκου 10 στου Ζωγράφου.

Στις 04:10 τα ξημερώματα προξένησαν φθορές και στο υποκατάστημα της EUROBANK στην συμβολή Δημοκρατίας και Κωνσταντινουπόλεως στο Κερατσίνι.

VidadsPRO Advertising

Οι δράστες αναζητούνται από την Αστυνομία.

Αχαΐα: Παρολίγο τραγωδία σε σοκαριστικό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες ΦΩΤΟ

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με συμπλοκή ατόμων στη Σωσιπάτρου – Τραυματισμοί και ισχυρή αστυνομική παρουσία

ΕΚΤΑΚΤΟ – Πάτρα: Παραδόθηκαν οι τρεις από τους εννέα που κατηγορούνται για το θάνατο του 30χρονου Κώστα στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: Παραδόθηκε ο 26χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου στο “Αβαντάζ” – Oδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Σκηνές… Φαρ Ουέστ: Ασύλληπτο επεισόδιο με βαριοπούλες – Παππούς και εγγονός μεταφέρθηκαν με βαριά τραύματα σε ΠΓΝΠ και Καραμανδάνειο (ΦΩΤΟ)

Φονικός ξυλοδαρμός στην Πάτρα: Ένταση έξω από τα δικαστήρια, έκλεισαν το δρόμο οι συγγενείς του 31χρονου – Στον εισαγγελέα οι ιδιοκτήτες του “Αβαντάζ” (ΦΩΤΟ)

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Πλημμυρισμένοι δρόμοι, χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι (ΦΩΤΟ)

Ηλεία: Ανεμοστρόβιλος σήκωσε και τούμπαρε 2 αυτοκίνητα – Ζημιές και σε αγροτικές εγκαταστάσεις (ΦΩΤΟ)