Ιταλία: Η Κροτόνε «φρέναρε» τη Γιουβέντους

18/10/2020 | 10:52

 

 

Η Κροτόνε «έκοψε» κι άλλο τη… φόρα της Γιουβέντους και με το 1-1 απέναντι στη «βέκια σινιόρα», κατέκτησε τον πρώτο βαθμό της στο πρωτάθλημα, την ώρα που οι μπιανκονέρι έμειναν στο -4 από την πρωτοπόρο Μίλαν, μετά από μόλις 4 αγωνιστικές στη Serie A.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 12′ με πέναλτι του Σίμι, ο Μοράτα έφερε το ματς στα ίσα στο 21′, όμως στο υπόλοιπο παιχνίδι η «Γιούβε» (που έμεινε με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Κιέζα για σκληρό μαρκάρισμα στο 60′) δεν μπόρεσε να βρει το γκολ που θα της έδινε τη νίκη.

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

Πάτρα: Δέντρο καταπλάκωσε αυτοκίνητο στο Καραμανδάνειο – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Μας πήρε και μας σήκωσε και σήμερα ο αέρας – Δεν σταματούν τα περιστατικά με πτώσεις δένδρων και αιωρούμενα αντικείμενα