Ιταλία: Η Κροτόνε «φρέναρε» τη Γιουβέντους

18/10/2020 | 10:52

 

 

Η Κροτόνε «έκοψε» κι άλλο τη… φόρα της Γιουβέντους και με το 1-1 απέναντι στη «βέκια σινιόρα», κατέκτησε τον πρώτο βαθμό της στο πρωτάθλημα, την ώρα που οι μπιανκονέρι έμειναν στο -4 από την πρωτοπόρο Μίλαν, μετά από μόλις 4 αγωνιστικές στη Serie A.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 12′ με πέναλτι του Σίμι, ο Μοράτα έφερε το ματς στα ίσα στο 21′, όμως στο υπόλοιπο παιχνίδι η «Γιούβε» (που έμεινε με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Κιέζα για σκληρό μαρκάρισμα στο 60′) δεν μπόρεσε να βρει το γκολ που θα της έδινε τη νίκη.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ισχυρή σεισμική δόνηση “κούνησε” την Πάτρα – Αισθητός σε όλη την Αχαΐα – Δείτε το επίκεντρο

Μπήκαν στην Πάτρα οι αγρότες με τρακτέρ – Έκλεισαν την Περιμετρική, έβγαλαν με τα χέρια περιπολικό από το δρόμο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Αχαΐα: Ανήλικη βρέθηκε αναίσθητη μετά από κατανάλωση αλκοόλ – Δύο συλλήψεις από την Αστυνομία

Δυτ. Ελλάδα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας Αλέξης Μυλωνόπουλος – Ήταν μόλις 48 ετών

Ουρές οχημάτων στην Περιμετρική της Πάτρας – Κλειστός επ’ αόριστον ο δρόμος από τους αγρότες, πρόταση στο τραπέζι για κινητοποίηση στη Γέφυρα την Τρίτη (ΦΩΤΟ)

Ολυμπία Οδός: Το 2026 ξεκινά η προσπάθεια χρηματοδότησης για το τμήμα Πύργος-Καλό Νερό-Τσακώνα

Ένταση με οδηγό ΙΧ στο αγροτικό μπλόκο στην Κάτω Αχαΐα – Συγκρούστηκε με οχήματα και παραλίγο να παρασύρει πεζούς και μία αστυνομικό (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Τραγωδία στην Αχαΐα: Το ΙΧ έφυγε από τον δρόμο – Ένας νεκρός, ένας τραυματίας