Πάτρα – ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Οι ...ψεκασμένοι του facebook τα έβαλαν με τον πατέρα της μαθήτριας που είχε κορονοϊό – ΒΙΝΤΕΟ

 

Ο επιχειρηματίας Δημήτρης Μόσχος διατηρεί κατάστημα εστίασης και είναι ο πατέρας της μαθήτριας Λυκείου της Πάτρας, που νόσησε από τον κορονοϊό και έφτασε μέχρι το νοσοκομείο.

Είναι ο άνθρωπος που είχε το θάρρος και έκανε δηλώσεις στο Mega για τη μεγάλη δοκιμασία που περνά όλη η οικογένεια, εξαιτίας του κορονοϊού.

Και ενώ προέβη σε δηλώσεις για να δείξει στον κόσμο τις δραματικές ώρες μίας οικογένειας με ασθενή οι γνωστοί “ψεκασμένοι” του facebook, αυτοί που έχουν καταντήσει επικίνδυνοι για την δημόσια υγεία του έκαναν επίθεση και άρχισαν  να αμφισβητούν την ύπαρξη του φονικού ιού και τους λόγους που ο πατέρας της κοπέλας μίλησε για τον κορωνοϊό.

Πρόκειται για τους γνωστούς συνωμοσιολόγους, που κάποτε ήσαν οπαδοί του Αρτέμη Σώρρα, άλλοτε διέδιδαν ότι οι σεισμολόγοι “κρύβουν” το πραγματικό μέγεθος του σεισμού, το 2008 έλεγαν στην Πάτρα ότι μετά τα 6,5 Ρίχτερ έπεται και άλλος σεισμός που μας τον κρύβουν και έχουν φέρει 8.000 νεκροσακούλες στο Νοσοκομείο Ρίου κλπ. Είναι αυτοί που κάθε φορά το παίζουν σεισμολόγοι, λοιμωξιολόγοι, στρατιωτικοί αναλυτές, …. εξαρτάται την περίπτωση. Αλλά αυτή τη φορά το παρατράβηξαν. Δεν δίστασαν για να γράψουν την ανεύθυνη ηλιθιότητά τους, να τα βάλουν με έναν πατέρα που είδε την κόρη του να βρίσκεται στο Νοσοκομείο με τον ιό!

Ντροπή τους.

Διαβάστε επίσης