Κύπρος: Νέο αρνητικό ρεκόρ με 202 κρούσματα κορονοϊός σε ένα 24ωρο

17/10/2020 | 21:26

 

 

Σπάει το ένα αρνητικό ρεκόρ μετά το άλλο ο αριθμός των κρουσμάτων κορωνοίού στην Κύπρο. To απόγευμα του Σαββάτου, (17/10) το υπουργείο Υγείας Κύπρου ανακοίνωσε 202 νέα κρούσματα κορωνοϊού.

Τα περιστατικά προέρχονται από σύνολο 4.966 εργαστηριακών διαγνώσεων. Συνεπώς και με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα, ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στα 2.581.

Επιπρόσθετα, στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου νοσηλεύονται 16 άτομα θετικά στον ιό SARS-CoV-2. Αναμένεται σήμερα να γίνουν άλλες οκτώ εισαγωγές. Επιπλέον, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας παραμένουν διασωληνωμένοι δύο ασθενείς. Επίσης, στα υπόλοιπα νοσηλευτήρια νοσηλεύονται σε θάλαμο COVID-19 δύο περιστατικά στην Λευκωσία και ένα στην Πάφο.

Πηγή: ΑΠΕ

Από την Ανθούπολη ο 46χρονος με το “καζίνο”! Από ποιους Πατρινούς επιχειρηματίες άρπαξε 270.000 ευρώ

Εσωκομματικές εκλογές ΝΔ: Προηγείται ο Αντώνης Κουνάβης για την προεδρία στην ΔΕΕΠ Αχαΐας

Πάτρα: Έκρηξη σε εργοστάσιο στην ΒΙΠΕ – Ένας τραυματίας

Πάτρα: Σοβαρό τροχαίο στην περιοχή Θεριανού με δύο νταλίκες – Ένας τραυματίας – Διακοπή κυκλοφορίας ΦΩΤΟ

Οριακή νίκη Κατσιγιάννη στην προεδρία της ΔΕΕΠ Αχαΐας – Ένσταση από Κουνάβη για επανακαταμέτρηση ψηφοδελτίων

Πάτρα: Έριξαν κροτίδα σε σχολικό συγκρότημα – Τραυματίστηκε 12χρονος μαθητής

Πάτρα – Βιασμός 12χρονης: Προφυλακίστηκε ο 16χρονος

Πάτρα: Ελεύθερος με όρους και εγγύηση ο επιχειρηματίας για τα ναρκωτικά – Εμφανίστηκε στην Ανακρίτρια ο γιος και “τα πήρε όλα πάνω του”