Ο Άρης νίκησε με 1-0 και τον Απόλλωνα και παραμένει στην κορυφή

 

 

Ακόμη ένα τρίποντο για τον Άρη, ο οποίος νίκησε τον Απόλλωνα Σμύρνης και παρέμεινε στην 1η θέση της Super League 1.

Οι κίτρινοι μπήκαν με στόχο να πιέσουν από νωρίς, το έκαναν αλλά δεν κατάφερναν να κάνουν ευκαιρίες, αφού οι φιλοξενούμενοι αμύνονταν σωστά και είχαν κλείσει τους χώρους. Έστω κι έτσι, όμως, ο Άρης βρήκε την τρόπο για να προηγηθεί, αφού στο 35' ο Γκάμα με ωραίο πλασέ από πλάγια θέση εντός περιοχής έκανε το 1-0. Σκορ που θα μπορούσε να αλλάξει στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο Απόλλων είχε πολύ μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει με τον Χουχούμη.

Στο δεύτερο 45λεπτο ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε και οι καλές φάσεις έλειπαν, παρά τις προσπάθειες των δύο προπονητών να βελτιώσουν τις ομάδες τους μέσω των αλλαγών τους. Η αλήθεια είναι ότι δεν το κατάφεραν, αλλά στο τέλος της ημέρας αυτό μάλλον θα το... ξεπεράσει πιο γρήγορα ο Άκης Μάντζιος, ο οποίος είδε τον Άρη να κρατάει το 1-0, να παίρνει ακόμη μία νίκη και να παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας μετά τις πρώτες πέντε αγωνιστικές.

Άρης: Μπουσέ, Σάκιτς, Ροζ, Δεληζήσης, Σούντγκρεν, Τζέγκο (58' Σάσα), Ματίγια (93' Μάνος), Μπερτόλιο (93' Μπαγκαλιάνης), Ματέο Γκαρσία (75' Μαντσίνι), Γκάμα (75' Κάτσε), Λόπεθ.

Απόλλων Σμύρνης: Κότσαρης, Χουχούμης (62' Μουνιέ), Λισγάρας, Ντομίνγκες, Βιτλής (90' Κολ), Μπαξεβανίδης, Φατιόν (45' Τσαμπούρης), Σλίβκα, Μπεντινέλι (90' Ιωαννίδης), Μαρκ Φερνάντεθ (62' Ντάουντα), Τσιλούλης.

Διαβάστε επίσης