Αχτσιόγλου-Τσακαλώτος: «Μία οφειλόμενη απάντηση στον κ. Σταϊκούρα»

17/10/2020 | 16:40

 

Κοινή δήλωση της Έφης Αχτσιόγλου, βουλευτή Επικρατείας και τομεάρχη Οικονομικών και του Ευκλείδη Τσακαλώτου, Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου και Συντονιστή Οικονομικού Κύκλου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, υπό τον τίτλο:« “Μία οφειλόμενη απάντηση στον κ. Σταϊκούρα”»

Η δήλωση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ:

«Τα νούμερα είναι πράγματι αμείλικτα και μαρτυρούν το εξής: Η πορεία από την ύφεση προς την ανάπτυξη ήρθε με τη διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Εν αντιθέσει με τις προηγούμενες κυβερνήσεις που έφεραν την ύφεση και τα μνημόνια.

Και για να τελειώνουμε με αυτό το παραμύθι, η  μόνη δυνατή  ερμηνεία, κ. Σταϊκούρα, είναι ότι αλλού στην Ευρώπη τα συντηρητικά κόμματα ούτε χρεοκόπησαν τις χώρες τους ούτε τις βύθισαν σε ύφεση 25%.  Επέλεξαν, βέβαια, να διαλύσουν τις χώρες του Νότου και, δυστυχώς, σε αυτό βρήκαν συμμάχους εδώ.

Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνετε;

Στα 5 από τα 6 χρόνια πριν τη χρεοκοπία κυβερνούσε η ΝΔ.

Εσείς που ήσασταν;

Στο διάστημα 2012-14 πάλι κυβερνούσε η ΝΔ. Απουσιάζατε  μήπως σε εκπαιδευτική άδεια ή υπήρξατε υπουργός;

Γιατί είπαμε να είμαστε ευγενικοί αλλά κάπου υπάρχει και ένα όριο».

Πάτρα: Παρανάλωμα του πυρός δύο αυτοκίνητα-Πεπεισμένες οι Αρχές για εμπρησμό (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Στη φυλακή ο γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας για το σκάνδαλο με τα 3 εκατομμύρια ευρώ με φόντο την Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία

Πάτρα: Νέος πρόεδρος στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ – Αλλαγή σκυτάλης μετά από χρόνια

Πάτρα: Θρήνος για 35χρονη από την Περιβόλα – Γέννησε το δεύτερο παιδάκι της και πέθανε 15 μέρες μετά!

Πάτρα: Το “μαγαζί” είχε από κοκαΐνη μέχρι χάπια έκσταση – Συνελήφθησαν δύο άτομα για εγκληματική οργάνωση – Έρευνες σε σπίτια της πόλης

Αχαΐα: Άφατη θλίψη για τον χαμό του Λευτέρη Σταυρόπουλου

Πάτρα: Αναστάτωση από τροχαίο στην Ακτή Δυμαίων – Όχημα “καβάλησε” τη νησίδα και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, νοσηλεύονταν σε κώμα και κατέληξε σε νοσοκομείο της Αττικής