Κυριάκος Μητσοτάκης: Με τον γιο του Κωνσταντίνο και τη «σειρά» του στο στρατό – «Θα κάνει στον Έβρο όλη τη θητεία του» [ΦΩΤΟ]

17/10/2020 | 15:06

Τον γιό του Κωνσταντίνο, που υπηρετεί στον στρατό, συνάντησε με αφορμή την επίσκεψή του στον Έβρο ο Πρωθυπουργός. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μάλιστα, φωτογραφήθηκε με τον γιό του και τις «σειρές» του.

Στον γιο του αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός και στη συνάντηση που είχε με τον μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως το πρωί του Σαββάτου επισημαίνοντας ότι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης θα παραμείνει όλη τη θητεία του στον Εβρο από όπου και θα απολυθεί. Στο σημείο αυτό ο μητροπολίτης είπε «μπράβο» στον πρωθυπουργό γιατί, όπως σχολίασε, οι πατεράδες έρχονται να πάρουν τα παιδιά τους που υπηρετούν εδώ και να τα πάνε αλλού να υπηρετήσουν.

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

Πάτρα: Δέντρο καταπλάκωσε αυτοκίνητο στο Καραμανδάνειο – ΦΩΤΟ

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Μας πήρε και μας σήκωσε και σήμερα ο αέρας – Δεν σταματούν τα περιστατικά με πτώσεις δένδρων και αιωρούμενα αντικείμενα