Διαγόρας Βραχνέικων: Ακόμη 2 κρούσματα στην ομάδα!

17/10/2020 | 14:34

Εντείνεται η αναστάτωση στους κόλπους του Διαγόρα Βραχνέικων καθώς άλλοι 2 παίκτες της ομάδας βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, αυξάνοντας τον συνολικό αριθμό των κρουσμάτων στην ομάδα σε 4.

 

Τόσο η διοίκηση όσο και οι παίκτες της ομάδας ανησυχούν τις τελευταίες ώρες, μετά την επιβεβαίωση των 2 ακόμη κρουσμάτων το μεσημέρι του Σαββάτου, ενώ αναμένουν τα αποτελέσματα των τεστ από ακόμη 6 παίκτες.

 

Όπως είπε στο tempo24 ο Πρόεδρος της ομάδας κ. Λούβαρης είναι σχεδόν βέβαιο ότι ο αυριανός αγώνας της ομάδας με τον Αίαντα Γαστούνης για τη 2η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής θα αναβληθεί, αφού έτσι επιβάλλει το πρωτόκολλο σε περίπτωση που ανιχνευτούν πάνω από 3 κρούσματα σε παίκτες.

 

Αυτό που αναμένεται πλέον είναι η επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΟ για την αναβολή της εν λόγο αναμέτρησης.

Στο ΚΑΤ ο βουλευτής Γιάννης Παππάς μετά από ατύχημα ΦΩΤΟ

Συνταγή για αναποδογυριστό κέικ με καραμελωμένα βερίκοκα

Όσα περίσσεψαν της λήθης – Προσέγγιση στην ποίηση της Μάρως Γαλάνη

Τέρμα το αλκοόλ σε ανηλίκους – Τι προβλέπει το νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας που ψηφίζεται σήμερα

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Ποζάρει με κόκκινο μαγιό στην πισίνα και κόβει την ανάσα

Έρχεται κύμα καύσωνα από το Σάββατο – Θα πλήξει και τη Δυτ. Ελλάδα με την θερμοκρασία να …χτυπά “κόκκινο”

Ο Μάρτιν Σορτ για τη συνεργασία του με την Μέριλ Στριπ στη σειρά «Only Murders in the Building»

Κύμα ψύχους σαρώνει την Αργεντινή – Νεκροί εννέα άστεγοι