Πάτρα - Τη Δευτέρα η αποτέφρωση της Ντάνας Περδίκη - Μαριδάκη

Θλίψη στην οικογένεια και τους οικείους της για την απώλεια της αγαπημένης φιλολόγου

Θλίψη και πόνο έχει προκαλέσει στην οικογένεια, τους οικείους της αλλά και σε όλη την Πάτρα ο πρόωρος χαμός της Ντάνας Περδίκη – Μαριδάκη.

 

Η 68χρονη καθηγήτρια - φιλόλογος ήταν ιδιαίτερα αγαπητή σε όλους και ιδιαίτερα στους μαθητές της.

 

Η εκλιπούσα είχε σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και στη συνέχεια εργάστηκε ως φιλόλογος στη μέση εκπαίδευση μέχρι το 2010 οπότε και συνταξιοδοτήθηκε.

 

Ήταν μία ιδιαίτερα αγαπητή εκπαιδευτικός τόσο στους μαθητές της όσο και στους συναδέλφους της και μάλιστα διατηρούσε σχέσεις και επικοινωνία με πολλά από τα παιδιά τόσο από τις παλαιότερες τάξεις όσο και από τα πιο πρόσφατα χρόνια.

 

Ήταν παντρεμένη με τον γνωστό και αγαπητό καθηγητή μαθηματικό Γιώργο Μαριδάκη και μητέρα ενός γιου και μίας κόρης που έχουν τελειώσει το τμήμα Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πατρών, είναι λαμπροί επιστήμονες και τώρα εργάζονται σε υψηλές θέσεις.

 

Η τελευταία επιθυμία της ήταν όπως δείχνει και το αγγελτήριο του γραφείου τελετών, να αποτεφρωθεί και η οικογένεια της θα σεβαστεί και θα εκτελέσει την βούληση της, αποτεφρώνοντας τη σορό της Ντάνας Περδίκη-Μαριδάκη την Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020 στις 12.30 το μεσημέρι στη Ριτσώνα, στην Εύβοια.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ