Ο Alpha «κατέβασε» όλες τις εκπομπές της Ελένης Μενεγάκη από το επίσημο site του σταθμού

 

Ο Νίκος Παρτώλης το πρωί της Παρασκευής μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό», αποκάλυψε πως εξαφανίστηκαν όλες οι εκπομπές της Ελένης Μενεγάκη, από το επίσημο site του Alpha.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μέχρι και τον περασμένο Αύγουστο, οι εκπομπές της λαμπερής παρουσιάστριας ήταν διαθέσιμες προς παρακολούθηση.

Ωστόσο, πλέον όποιος μπαίνει στο link εμφανίζεται το μήνυμα: «Η σελίδα που ψάχνεται δεν υπάρχει ή πρέπει να έχει  μετακινηθεί».

Η συγκεκριμένη κίνηση, φουντώνει ακόμα περισσότερο τις φήμες για τις σχέσεις της Ελένης Μενεγάκη με τον Alpha, αλλά και το παρασκήνιο της αποχώρησής της από το κανάλι μετά από αρκετά χρόνια συνεργασίας.

Πριν από λίγες ημέρες η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε στη φωταγώγηση του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών σε ροζ χρώμα στο πλαίσιο της εκστρατείας γνωστής εταιρείας καλλυντικών για τον καρκίνο του μαστού.

Όπως ήταν αναμενόμενο συνεργεία από όλα τα κανάλια, βρέθηκαν εκεί για να καλύψουν το γεγονός και να πάρουν δηλώσεις της.

Ωστόσο, ο Alpha δεν ήταν πουθενά, γεγονός που σχολιάστηκε από την παρουσιάστρια που ανέφερε: «Απουσιάζει ο Alpha; Αυτό θα πρέπει να προβληματίσει αυτούς που βλέπουν τον Alpha, γιατί να προβληματίζει εμένα; Ούτε με προβληματίζει, ούτε με στεναχωρεί. Σε ό,τι αφορά τη δουλειά δεν έχω σκεφτεί τίποτα παραπάνω, από ό,τι σας είπα στην τελευταία εκπομπή. Ήξερα ότι αυτή τη χρονιά δεν πρόκειται να δουλέψω».

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ