Κορονοϊός : Κρούσμα σε δημοτικό σχολείο της Καλαμαριάς – Σε καραντίνα 31 μαθητές

16/10/2020 | 21:26

 

Κλειστό για 15 ημέρες θα παραμείνει τμήμα δημοτικού σχολείου στην Καλαμαριά, μετά τον εντοπισμό κρούσματος κοροναϊού.

Πρόκειται για μαθήτρια της Β’ τάξης που βρέθηκε σήμερα θετική στον ιό και η διεύθυνση ενημέρωσε τους γονείς των παιδιών του τμήματος ότι οι μικροί μαθητές θα πρέπει να μείνουν σε κατ’ οίκον περιορισμό, και να κάνουν τα μαθήματά τους με τηλεκπαίδευση.

Την ίδια ώρα έχει κλείσει και ο δημοτικός βρεφονηπιακός σταθμός «Άγιος Στυλιανός» μέχρι τις 19 του μηνός, μετά τον εντοπισμό κρούσματος μεταξύ των μικρών μαθητών.

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ