Από 1-15 Νοεμβρίου οι ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις

16/10/2020 | 19:44

 Αρχίζει από την 1η Νοεμβρίου η ενδιάμεση, φθινοπωρινή, εκπτωτική περίοδος στα καταστήματα της Θεσσαλονίκης που θα διαρκέσει έως τις 15 του ίδιου μήνα.

Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, πέραν της αναγραφής της παλαιάς και της νέας τιμής των προϊόντων και υπηρεσιών, επιτρέπεται η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης. Παράλληλα, τα καταστήματα μπορούν να λειτουργήσουν προαιρετικά την Κυριακή 1 Νοεμβρίου, με προτεινόμενο ωράριο από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα. 

Το καθεστώς των ενδιάμεσων εκπτώσεων άλλαξε, με απόφαση της αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, Βούλας Πατουλίδου. Μετά από σχετική εισήγηση του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης, οι ενδιάμεσες εκπτωτικές περίοδοι, συνολικής διάρκειας 30 ημερών, θα ισχύουν πλέον από 1-15 Νοεμβρίου και από 1-15 Μαϊου.

Πάτρα: Απαγόρευσαν το κολύμπι στο Ρίο με απόφαση του 2004 ! Έντονες αντιδράσεις των κατοίκων

Αίγιο: Μεταφέρθηκε ξημερώματα στα δικαστήρια ο 47χρονος που πυροβόλησε 4 παιδιά, για την αποφυγή επεισοδίων

Πάτρα: Χαμός σε σχολική εκδρομή – Επιτέθηκαν σε μαθήτρια και την έστειλαν στο νοσοκομείο

Πάτρα: «Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε» – Πολυπληθές συλλαλητήριο για τα 3 χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Προφυλακίστηκε ο 47χρονος που πυροβόλησε τους 4 ανήλικους στο Αίγιο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό στη Διεύθυνση Μεταφορών ΦΩΤΟ

Τραγωδία: Πώς έχασε την ζωή του 49χρονος πατρινός στην Φωκίδα

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ανήλικες που ξυλοκόπησαν και έστειλαν στο νοσοκομείο μαθήτρια κατά τη διάρκεια εκδρομής