Πάτρα – Απίστευτο τροχαίο με δύο τραυματίες: Οδηγούσε μεθυσμένος και έπεσε πάνω σε άλλον… που δεν είχε δίπλωμα!

 

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε απογευματινές ώρες χθες, στο νότιο λιμάνι Πατρών, όταν δίκυκλο όχημα με 48χρονο οδηγό παραβίασε πινακίδα κυκλοφορίας η οποία απαγορεύει την είσοδο σε όλα τα οχήματα και κατευθυνόμενος αντίθετα, συγκρούστηκε με δίκυκλο όχημα με 24χρονο οδηγό, ο οποίος δεν είχε δίπλωμα.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός των δύο οδηγών οι οποίοι διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών    ”Ο Άγιος Ανδρέας” για παροχή πρώτων βοηθειών και διενέργεια περαιτέρω εξετάσεων.

Οι Λιμενικοί που επιμελήθηκαν του τροχαίου διαπίστωσαν πως ο 48χρονος οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.        Διενεργείται προανάκριση από την οικεία Λιμενική Αρχή.

Πώς το Ελληνικό FBI χάλασε την “παρέα της Πάτρας” που πωλούσε κοκαΐνη και έκλεβε αυτοκίνητα

Μπάσκετ: Επέστρεψε στην GBL ο Ηρακλής

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Προτεραιότητά μου είναι το μωρό και η οικογένειά μου»

Γάζα: Τουλάχιστον οκτώ νεκροί, ανάμεσά τους τέσσερα παιδιά, σε ισραηλινό πλήγμα στη Χαν Γιούνις

Πόσα αποξηραμένα δαμάσκηνα επιτρέπεται να τρώτε την ημέρα

Βασίλης Μπισμπίκης για Δέσποινα Βανδή: Θα τη σκηνοθετήσω

Μπάμπα: «Κανείς δεν είναι ευχαριστημένος με τη φετινή σεζόν – Αδιαμφισβήτητος θρύλος ο Βιεϊρίνια»

ΤΩΡΑ: Πατέρας και γιος έπεσαν σε δύσβατη χαράδρα στη Νέδα – Μεγάλη κινητοποίηση για τη διάσωσή τους