Πάτρα: Πατέρας μαθήτριας με κορονοϊό μιλά στην κάμερα - "Είναι ότι χειρότερο περάσαμε ως οικογένεια" - ΒΙΝΤΕΟ

 

Στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα Mega" εμφανίστηκε σήμερα το πρωι από την Πάτρα ο πατέρας μαθήτριας η οποία νοσεί από κορονοϊό. 

Ο κύριος Δημήτρης Μόσχος περιέγραψε την ταλαιπωρία που υπέστη η κόρη του αλλά και ολόκληρη η οικογένεια αφού είναι μαζί της σε καραντίνα. 

Πρόκειται για μαθήτρια Λυκείου και παρά το νεαρό της ηλικίας της ο κορονοϊός κατάφερε να την ταλαιπωρήσει και να φτάσει μέχρι το νοσοκομείο. 

Σήμερα η νεαρή βρίσκεται στο σπίτι της και μαζί της είναι η οικογένεια της, όλοι τους σε καραντίνα. 

Ο Δ. Μόσχος αναφέρθηκε στην αγωνία και την ανησυχία που τους προκάλεσε "ήταν ότι χειρότερο περάσαμε ως οικογένεια" είπε χαρακτηριστικά.

«Είμαστε σε καλύτερη κατάσταση τώρα, πέρασαν τα δύσκολα. Αυτή δεν είναι και η καλύτερη κατάσταση για έναν γονιό» λέει χαρακτηριστικά ο πατέρας της μαθήτριας.

«Να μην υπάρχει πανικός και να υπάρχει εμπιστοσύνη στους γιατρούς» τονίζει, ζητώντας από όσους νοσήσουν να μη το κρύψουν.

«Η κόρη μου ανέβασε πυρετό και έκανε εισαγωγή στο νοσοκομείο. Ήταν σε θάλαμο αρνητικής πίεσης. Βγήκαμε από το νοσοκομείο και τώρα είμαστε στο σπίτι» προσθέτει.

Ο ίδιος, η σύζυγός του, και το άλλο τους παιδί, έκαναν τεστ κορωνοϊού που βγήκε αρνητικό, ωστόσο παραμένουν σπίτι τους αυτό το διάστημα.

Τέλος ο κ. Μόσχος ευχαρίστησε τους γιατρούς του νοσοκομείου "Αγ. Ανδρέας" που στάθηκαν δίπλα στο παιδί και το βοήθησαν. "Είναι ήρωες" υπογράμμισε.

 

 

 

Διαβάστε επίσης