Μετέφεραν σε φορτηγό 115 κιλά κάνναβης

 

Σημαντική ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 115 κιλών περίπου, εντόπισαν και κατάσχεσαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ιωαννίνων, ενώ προχώρησαν σε συλλήψεις δύο Αλβανών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, εντόπισαν σήμερα το πρωί στην Κρανούλα Ιωαννίνων και ακινητοποίησαν για έλεγχο δύο φορτηγά, τα οποία οδηγούσαν οι δύο συλληφθέντες. Κατά την αστυνομική έρευνα, στο επικαθήμενο του ενός φορτηγού βρέθηκαν 5 ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν 24 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 114 κιλών και 950 γραμμαρίων.

Το 2ο φορτηγό αυτοκίνητο, όπως
διαπιστώθηκε, λειτουργούσε ως προπομπός, διευκολύνοντας τη μεταφορά των ναρκωτικών ουσιών και ενημερώνοντας το πρώτο όχημα για το ενδεχόμενο επικείμενων αστυνομικών ελέγχων. Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για εισαγωγή στη χώρα, μεταφορά, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων. Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ιωαννίνων.
 

Διαβάστε επίσης