Κύπρος: Επεισόδια στο οδόφραγμα της Δερύνειας

12/10/2020 | 07:28

 

 

Επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Κυριακής στο οδόφραγμα της Δερύνειας στην Κύπρο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, περίπου 200 άτομα, μαυροφορεμένα και με κουκούλες πορεύτηκαν στο οδόφραγμα κρατώντας ξύλα, φωνάζοντας συνθήματα και ανάβοντας φωτιές, διαμαρτυρόμενοι για το άνοιγμα της παραλίας των Βαρωσίων.

Οι διαδηλωτές έσπασαν τις μπάρες του οδοφράγματος, ενώ φώναζαν συνθήματα όπως «Η Κύπρος είναι Ελληνική».

Είχε προηγηθεί αυθόρμητη διαμαρτυρία.

Ύστερα από παρέμβαση της κυπριακής Αστυνομίας, η διαδήλωση διαλύθηκε και οι διαμαρτυρόμενοι αποχώρησαν.

Ισχυρή είναι η παρουσία των Αστυνομικών δυνάμεων στο σημείο, με τα μέλη της να διερευνούν τις αιτίες που προκάλεσαν το γεγονός.

Christy: Κρυφή βία
19/11/2025 | 14:56

Πάτρα: Η φωνή αγωνίας της μάνας “Σώστε το γιό μου” – Ο Μάριος είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου και ο ΕΟΜ απορρίπτει το αίτημα της μεταμόσχευσης!

Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση “ντελιβεράδων” – Δύο τραυματίες (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Επιβεβαιώνεται ιατροδικαστικά η σοκαριστική καταγγελία πως16χρονος βίασε 12χρονη-Γνωρίστηκαν μέσω instagram-ΝΕΟΤΕΡΑ

Πάτρα: Ποιος είναι ο 48χρονος που βρέθηκε κρεμασμένος στις φυλακές Αγίου Στεφάνου

Αχαΐα: Σοκάρει η αυτοκτονία άνδρα – Βρέθηκε κρεμασμένος από δέντρο, εντοπίστηκε σημείωμα

Δυτ. Ελλάδα: Άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο – Ο αδερφός του είχε «φύγει» με παρόμοιο τρόπο

“Βόμβα” Σπύρου Μαρτίκα για τον επιχειρηματία και τη σπείρα με τις απάτες που δρούσε και στην Πάτρα: «Έφαγε 250 χιλιάρικα από τον Παντελίδη το βράδυ που σκοτώθηκε»

Σιωπηρή διαμαρτυρία και πορεία για τον 17χρονο Μάριο που βρίσκεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου