Επιστρεπτέα προκαταβολή: Μέσα στην εβδομάδα οι αιτήσεις

11/10/2020 | 18:10

Ξεκινούν οι αιτήσεις για την Επιστρεπτέα Προκαταβολή Νο3, καθώς όπως είπε ο υπουργός Οικονομικών η πλατφόρμα θα ανοίξει μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, ενώ εντός της εβδομάδας εκτιμάται ότι θα αρχίσουν οι πληρωμές.

“Υπάρχει μια επικοινωνία που χρειάζεται η ΑΑΔΕ να πάρει κάποια στοιχεία από το υπουργείο Εργασίας από την ΕΡΓΑΝΗ για να ενσωματωθεί ο αριθμός εργαζομένων. Προσδοκούμε τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας να είμαστε έτοιμοι και μέσα στην εβδομάδα να ξεκινήσουν να γίνουν αρκετές πληρωμές”, δήλωσε ο Χρήστος Σταϊκούρας σε συνέντευξη του στο OPEN.

Ο επόμενος γύρος της τέταρτης Επιστρεπτέας Προκαταβολής αναμένεται για τον Νοέμβριο, σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών, ενώ, όπως είπε, θα υπάρχει ειδική πρόβλεψη για όλες αυτές τις επιχειρήσεις που έχουν πληγεί από τον Ιανό, χωρίς να απαιτείται μείωση του τζίρου.

Άκαιροι πανηγυρισμοί

Πάτρα: Μια παιδική χαρά για …κλάματα – ΦΩΤΟ

Μητσοτάκης: Τα δύο επαναστατικά αυτονόητα για το δημόσιο

Αυλαία σε ΟΑΚΑ και Τούμπα για τα playoffs της Super League

Τι λένε τα ζώδια σήμερα Κυριακή 11 Μαΐου

Σοβιετικό διαστημόπλοιο έπεσε στον Ινδικό Ωκεανό μετά από 53 χρόνια σε τροχιά

Κώστας Σβόλης: Δημοτική Αρχή, ανικανότητα ή ποιοτική ανεπάρκεια;

Αποδόμηση του διοικητικού κράτους